= Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
Samo jedna ispravka, nema iPhone 240x320, ima 320x480

Iskreno, budući da si imao i HD i iPhone (po ovom šta ti piše na profilu), mislim da ćeš najbolje sam odlučit šta ti više paše jer sam najbolje znaš kako i za šta koristiš mobitel...

da krivo sam napisao, ispravih..

a tu je problem, htc sam imao duze vrijeme, i uvijek sam imao wm uređaje, iphone me nekako odbijao zbog svih svojih nedostataka..
kako mi je hd bio najbolji wm mobitel do sad,
a uzevsi ovaj novi iphone to se promjenilo..
ekran i aplikacije me natjerale opet da ga koristim non stop i nikako da dosadi(dok sam htc uglavnom koristio za internet, kalendar i pozive).. dok te iphone tjera sam da ga koristis jer upalis neki store i samo skidas vecinom bespotrebne aplikacije..
hd je imao losiji ekran sto je sad ispravljeno al meni veliku manu oko javljanja i zvanja dok je mobitel u đepu(znalo mi se dogodit da me nazove frend i kaze sta me zoves vec 5-6puta za redom,heh)... strah me da slucajno ovaj novi nema istu manu..

iphone je stvarno zabavan al mozda ce dosadit nakon nekog vremena, al opet ima vise dodataka za njega tipa ovo http://www.logitech.com/index.cfm/sp.../4320&cl=us,en , vidim prek ebaya se nađe i vise nego duplo jeftinije neg u ducanima ti dodaci..

znaci nitko nije nasao manu na hd2..
al moram ga negdje probat,jel ga vidio netko u vipu mozda da je ukljucen?