@Ico
E sad, pitanje: što se nemože namjestiti da se slike slikane sa mobitelom spremaju na memorijsku karticu??
meni je to namješteno po defaultu
Da, vidićemo, inače u VIP-u su skloni neurednosti u cjenicima i često ih korigiraju. Ovo što govoriš za slike i mem. karticu, ako je mem kartica prisutna slike i video bi se trebali automatski spremati tamo.
@Ico
E sad, pitanje: što se nemože namjestiti da se slike slikane sa mobitelom spremaju na memorijsku karticu??
meni je to namješteno po defaultu
Uvijek spominjete da je 120MB za aplikacije.
Da li se to odnosi i na igre? Može li se njih instalirati na memorijsku karticu?
IMao sam iphone neko vrijeme paznam da 3d igrice zauzimaju bez problema 50-100MB prostora.
Na koje se onda aplikacije odnosi to ograničenje od instaliranja samo u memoriju telefona?
120Mb ti pojedu igrice, aplikacije ali i cache koji će raditi problema i kad izađe ROM sa apps2sd...
Ja na Pulseu imam instaliran rom sa apps2sd (aplikacije i igrice se spremaju na memorijsku) jer na mobitelu imam samo 90MB.
Nakon što sam instalirao 150 aplikacija/igrica na memorijsku, meni je na memoriji mobitela ostalo samo 30MB od ukupnih 90MB. Što je to popunilo? Neizbrisivi cache. Bilo je još i više popunjeno, skoro do kraja ali sam to smanjio brisanjem cachea iz app managera, no samo se manji dio cachea može pobrisati...
U T-mobile-u ponuđen HTC HD 2. http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...p?sifra=HTCHD2
Nadam se da će uskoro i HTC Desire...
U t-mobile.de Desire je duplo jeftiniji od HD2 (http://www.t-mobile.de/business/alle...-0-10-,00.html).
Ovdje se lijepo vidi brzina, HD2 vs Desire vs iTelefon http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc
Ne da će valjda to popravit nego to treba na naprave prije nego dođe u Vip i ja ga kupim.
Koji je razlog toga što ne dopuštaju snimanje na kartice? O kakvim se zaštitama /kršenju prava radi?
gsm arena je rekla da je kvaliteta zvuka općenito i ovako jako dobra i savršena , dkale oba rezultata odlična
nadam se da će korisnici potvrditi?
hd2 sam prodao , baterija drži odprilike kao i kod hd2... ja sad igram neku imobster igricu i totalno sam se zakačio (igram cijeli dan), igra konstantno koristi 3g mrežu tako da mi mob izdrži do nekih 19h. ali prije te proklete igrice mob bi izdržao do kraja dana sa nekih 35% baterije što je za mene izvrsno.
kvaliteta zvuka je puno bolja nego na hd2, hd2 mi je od početka imao nekako lošu kvalitetu zvuka...ovde se sve čuje puno prirodnije i razgovjetnije....
sve u svemu jedini pravi minus je to što nema mogučnost reprodukcije divx-a
dolazi sa nadolazećim update-om navodno? imate li vi, korisnici, saznanja o tom updateu, kada, kako, što
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Od sada je SLUŽBENO! Cijene iste u dlaku
Također, izgleda da je trenutno dostupan samo u Vipu (ekskluziva, jel)
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
dali netko zna koliko dugo traje ta ekskluziva? mislim da su i prije imali Hero na ekskluzivi pa je onda dosao u tele2, pa ako se netko sjeca
Koda je netko već pisao u svezi toga i stavio 3 mj.
nego:
hek99, neznam jesi pisao ili ne al još jednom, vezano za optical trackball-a koliko je precizan i kakav je rad sa njime? Možeš usporediti i se nekim drugim vidom hardwerske navigavije, klasični trackball, trackpad/D-pad, joystick...
HC4L
Hvala
znači desire ima tako dobar zvuk...mobitel mi se svakim danom sve više sviđa.
još da ga se može naći u srebrnoj boji...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
samo sam jedanpuut na kratko probao trackball na herou i taj mi se jako svidio... ovaj optički na desireu je jako precizan , nisam se nadao da je toliko dobar...
stvarno je lagan za upotrebu ali meni je svejedno draži pravi hardverski trackball.
nekako imaš osjećaj da stvarno nešto okrečeš...ne znam kako se bolje izrazit... ali što se tiče preciznosti optiči na desireu je prva liga.. rijetko kad nešto fulam
Eto, i ja si priskrbio jednogKupljen sa 0% marže (2400kn, pretplata na 2 godine), veoma povoljno u svakom slučaju
Ako vas zanima, u Vipu u Gajevoj se može probati, gore je na katu! Kad sam ga vidio znao sam da je to to, napravio sam par Helicopter View-ova čisto fore radi
Trenutno se puni, narančasta LED-ica veselo svijetli. Zasad mogu samo komentirati da se poklopac uopće teško ne otvara, ne znam što su mu radili oni na većini review-ova... Kvaliteta plastike je izvrsna. Vidjet ćemo kako će ići dalje kad se napuni i kad se vratim sa Sferakona
Tko ga je danas dobio, a odlučio ga je zadržati?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks