Desire stigao u T-Mobile UK...
+
Crni Desire prototip
http://www.engadget.com/2010/03/22/h...potted-online/
vipnet će vjerovatno imati legend, budući da ga u srbiji već nude !!!
Desire stigao u T-Mobile UK...
+
Crni Desire prototip
http://www.engadget.com/2010/03/22/h...potted-online/
Use the Fork, because there is no Spoon.
Lijepa vijest...
samo, kad bi bar došao i u naš t-mobile...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izašao je dosta detaljan review .
Ima li tko približnu cijenu na pretplatu u Vipu, T-mobile-u ili Tee2?
Kako to kod nas 4-5 tisuća kuna na pretplati, a tu vidim oglase za 90 funti uz 15 funti mjesečnu pretplatu na 24 mjeseca?
Kakvu to oni imaju računicu, a naši?
..nemozes gledat cijene vani na pretplatu i kod nas, vani je puno vece trziste, ergo vise korisnika, vise pretplatnika, pa si mogu priustiti spustit cijenu uredaja..
kod nas su ipak gamad pa nas deru koliko mogu![]()
Pozlatile ti se riječi. Evo i ja čekam izlazak modela na tarifi 50. Nadam se jako skoro...
Pozdrav svima!
Nisam neki znalac i mob koristim poslovno, dakle treba mi messaging, telefon, mail, malo glazbe, neka aplikacija za posao, i cesto GPS na putovanjima.
Do sada sam imao Tytn II i koristio njegov GPS s iGo softwareom sto je odlicno funkcioniralo. Sada bih uzeo Desire i zanima me, buduci da ima Android, da li se GPS spaja neovisno o podatkovnim i 3g mrezama, to jest da li se moze instalirati neki program s kartama i koristiti GPS bez da se ista placa. Do sada sam tu funkciju koristio na Tytn II bez problema svugdje u svijetu i nista me nije kostalo. Volio bih da tako i ostane. :-)
Hvala na odgovorima!
Ja isto koristim wm, mislim prijeći na android, pa sam se interesirao.
Ima iGo, nije verzija kao na wm-u, već kao na iphonu. Nisam siguran da je 100% ista, tako mi je izgledala ono malo što sam isprobavao. Najsličniji je igo amigu za wm.
Do ljeta bi trebao izaći i via gps za android. Osim toga ima i sygic i druge navigacije, izbor je dosta velik, tako da to nije problem.
HTH
Hm, Legend je već u ponudi, pa sad i ova tri top modela...
Nekako mi se čini (ili to sam sebe tješim) da takav scenario nije vjerojatan.
S druge strane, t-mobile ima dva nova top symbian modela (vivaz i x6), pa izgleda da je svaki operater odabrao svoj OS.
Ma tko bi ga znao...
mobile-review ima review Desire-a, ali za sada samo na ruskom. Evo linka sa google translatorom:
http://translate.google.com/translat...ml&sl=ru&tl=en
Ima neke prilično korisne usporedbe, npr ekrana.
Kamera me malo razočarala, svo ostalo je ok (iako, nisam znao da nema staklo preko ekrana, već "posebnu plastiku", što je još jedan mali minus)
Hm....
HTC Desire u njemačkom t-mobileu
Ima li šanse i za nas?![]()
može ali i nemora doći...
Njemački T-Mobile ima puno veću ponudu mobitela, i imaju neke modele kojih nema kod našeg T-mobile-a
(SE Aino, Satio, Samsung i8000 Omnia II , Nokia N97 mini , Nokia N86 8MP , HTC HD2, E75 ...)
Makar, iskreno se nadam da će naš T-mobile pored G2 Touch (Hero) , uvrstiti uskoro i Desire
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Pročitao sam na bugovoj stranici, potkraj teksta, da desire dolazi ekskluzivno u vip ponudu.
tako je ekskluzivno desire dolazi u VIP. navodno od sutra papralelno sa ponudom novih govornih tarifa bi se trebali naći u ponudi desire, milestone, xperia x10, svi po 9kn u tarifi komplet 400.
e sad, milestone će biti 3 mjeseca u ekskluzivi a nakon toga će ga ponuditi i drugi operateri. za ove ostale nisam siguran, ali razlog zašto je vip ima ekskluzivu na sve top android mobilne telefone je upravo android natječaj koji organizira vip. natječaj završava 6.6. a proglašenje pobjednika je u 7. mjesecu i vjerujem da tu prestaje ekskluziva jer se i ona masno plaća. a vjerujem da za ovako kraću eksluzivu nisu potrššili puno para, a nakupit će si novih korisnika zbog povoljnih ccijena telefona i upravo zbog natječaja
Budući da je T-mobile upravo ponudio Xperiu X10, postoji još uvijek mala nada da i desire neće biti Vip ekskluziva:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=SEX10
Poslao mail jučer VIP-u sa pitanjem :
Poštovanje
Zanima me od kada u prodaju dolazi HTC Desire i po kojoj cijeni.
Hvala
Danas dobio odgovor :
Postovani,
zahvaljujemo Vam na upucenoj e-mail poruci i interesu za nase ponude i usluge.
Mobilni uredaj HTC Desire cemo imati u ponudi, ali trenutno nemamo informaciju kada ce tocno biti dostupan i kolika ce biti cijena. Ljubazno Vas molimo da povremeno provjeravate na nasoj stranici www.vipnet.hr ponudu aparata ili nas ponovno kontaktirajte putem e-maila.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.
S postovanjem
Tolko o tome.
Bookmarks