ponekad mi se desava da kad me netko zove ne mogu se javiti ili ne mogu prekinit vezu... i dalje na ekranu prikazuje kao da me netko zove a javio sam se, ili ako ne mogu prekiniti poziv prikazuje kao da razgovor tece ali je veza prekinuta. To zna tako prikazivati po 20-tak sekundi...Nije cesta pojava ali se desava...software je najnoviji 054.005. Ima li netko slicna iskustva?
Sw bug koji ostaje bez obzira na upgrade.
Znalo se i meni događati i zbilja je dosta frustrirajuće, ali se s vremenom pomiriš.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
aha znaci to je tak i inace... a dobro... sta da se radi.. u globalu sam zadovoljan sa tom njokom... tnx svima
zna se desiti da u pozadini radi više ovorenih programa koji usporavaju rad samog OS-a pa se slika na mobu zakoči. Samo steknite naviku zatvarati programe koje ne koritite.
je, je... znamo za tu varijantu, ali u konkretnom slucaju nije zbog toga... kad mi se to desavalo nisam imao upaljeno nista osim Jbaktaksmana i to nije kasnjenje od par sekundi nego od doslovce po 20 sekundi.
Da, i pogledajte koje teme imate instalirane. Ja sam ih imao oko 70 i to na memorijskoj. Nakon brisanja cca pola njih, mobitel se osjetno ubrzao i stabilizirao. Dosta često ljudi ne idu za tim da tema može "gušiti" mobitel.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da moze i to gusit, ustvari sam posumnjao u pocetku da je problem u temi. Tj. instalirao sam teme sa starog E66, pa sam mislio da je do neke nekompatibilnosti. Nemam stvarno puno tema instaliranih, svega par i sve su u samom telefonu. Evo bas sam nedavno vratio mob na tvornicke postavke i od onda mi se to nije desavalo. Vrijeme ce pokazat... primjera radi drugi takav mob kupljen u t-comu (moj kupljen u mobisu), sa starijim softverom nego sto je u mom... nikad mu se to nije desilo.
jel netko skinio novi soft 071.004? vidim da je izasao, ja nikako ne uspjevam...kaze nema novih updateova...
Ovo sam našao, za noviju verziju Karti baš i nisam siguran jer je kod mene ostala verzija 3.04 a općenito radi malo brže nego prije. Smajlići u porukama su me iznenadili pošto sam napravio nadogradnju prije par dana a nigdje popisa izmjena nije bilo do danas.
Official Changelog : –
New, faster version of the web browser, including web search integrated into the web address field, and support for multiple windows
Here and Now application, which provides you with timely information on your current location, including the weather forecast and details of local movies, restaurants, and events
Emoticons can be used in text and multimedia messages
New versions of Maps and Ovi Store
Ovi Contacts removed
General performance and usability improvements
a kako si ga updateo? preko OVI suita ili direktno preko mobitela. Meni niti u jednoj varijanti ne nalazi novi update a ocito je da je izasao.
gdje se može namjestit da kad su uključene slušalice da se koristi mikrofon od njih, a ne da se mora govoriti u mobitel?
original slusalice koristis? trebalo bi automatski tak raditi, a ako slusalice nisu od nokie, mozda je razlicit raspored ringova na konektoru pa ne prepoznaje...
Imam pitanje, od nedavno mi se poceo pojavljivat oblacic kad pokrenem poziv "Napomena: uključena preusmjeravanja"
Do cega bi to moglo biti ? Mobitel je na tomato pre-paidu i koristim onaj bonus sto sam skupio na tudji racun. Da li to ima veze sa tim ili se nesto u aparatu preokrenulo?
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Jesi ponistio sva preusmjerenja u postavkama?
Meni je na tele2 E71 takodjer izbacivao taj popup jer sam imao aktivnu glasovnu postu. On po defaultu preusmjerava pozive na nju ako si nedostupan ili ti je mob ugasen i to ne mozes regulirati u postavkama moba.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A u postavkama, pa ono preusmjeravanje poziva, sam iso na svaku i stavio otkazi ali ista stvar :/
Moguće da onda imaš isti slučaj kao i ja. Testiraj tako što ćeš izvaditi bateriju dok mob radi i pusti ga ugašenog pa se nazovi na taj broj. Ako te preusmjeri na govornu poštu, to je vjerojatno razlog popupa - imaš aktivno preusmjeravanje kada si nedostupan. To bi trebao provjeriti s operaterom možeš li to deaktivirati jer s moba nije moguće.
Korisnik trenutno nije dostupan ili je isključio telefon :/
Operater bi trebao sa sigurnošću znati imaš li aktivno ikakvo preusmjeravanje. Ili ubaci drugu karticu ili ako nije kodiran od drugog operatera. Ako si na mobu poništio sva preusmjeravanja onda ne moraš brinuti da će ti nešto nabiti trošak. Osobno u životu nisam koristio preusmjeravanja, a dva symbiana su mi uredno bacala taj popout. Bug ili feature, ne znam.
Zvao sam Tomato SZK, kaze zena da se to najcesce javlja na nekim nokijama, kao bug, radi toga jer je aktivirana ona uslaga tko je zvao, znaci kad je mob ugasen, da mi dodje sms sa obavjescu....
A nek mu bude...
E moze biti i zbog toga, kod mene je isto to aktivno. A bug ili ne, ne znam., meni je tako bilo na 6120c i e71, oba symbiani.
to se i meni pojavljuje, na VIP pretplati sam. Prije dok sam bio na bonovima mi se to nije pojavljivalo. Isto sam zvao SZK i poiskljucivao sve te njihove usluge ko me zvao, sekretarica...djidje midje...i dalje se pojavljuje. Dok mi nisu rekli da je to nekakav bug koji se javlja na nekim nokiama ...kao sto je tu netko napisao. I to je to...
Bookmarks