Sory, mislim na crnu masku. samo sam se onak citirao jel, da potvrdimo da se na tom mobu maska može mijenjati. znači svjededno je koje je boje, al mislim na crnu.
edit: ajme pa zar je tolko skupa. ok, hvala na informaciji.
Sory, mislim na crnu masku. samo sam se onak citirao jel, da potvrdimo da se na tom mobu maska može mijenjati. znači svjededno je koje je boje, al mislim na crnu.
edit: ajme pa zar je tolko skupa. ok, hvala na informaciji.
U Mobisu se sve skupo placa,ja sam bio mjenjao masku na N95 8gb prije par godina i cini mi se da je bila oko 450kn...
A ova od E72 je metalna pa bi trebala biti skuplja...
Imam ovaj problem opet, nestane naratko nakon svake nadogradnje softvera telefona i nekoliko dana kasnije se opet pojavi.
Pokrenem snimanje videa (namješteno na 648X480 mp4) i nekad ako baš nemam sreće već nakon 4 sekunde počinje smrznuto-ide-smrznuto-ide a nekad tek nakon 12-te i kad zaustavim snimanje treba mu skoro 45 sekundi da spremi video bez obzira koliko dugo je snimano.
Kad je friško nadograđen mobitel sve radi ko da je prava video kamera i sprema video nakon zaustavljanja u roku nekoliko sekundi.
Sad sam skužio da mi je sa fotografijama isto štucavo, snimim fotku i dok se mobitel prebaci na preview kako bi mogao ići nazad za snimanje druge isto mu treba preko 30 sekundi.
Memorijska kartica je Silicon power 8GB class 4 (tvornička vidim da je isto class4). Ima 5,9GB praznog.
Ako itko ima pojma što se može napravit jer nemam uvijek pravi fotoaparat sa sobom a mobitel zbog ovih problema postaje gotovo neupotrebljiv za snimke.
isto kod mene nekad, 16gb micro sd od kingstona, class 4 :/ , slobodno 8.7 voli jako usporit kod slikanja, okinem sliku, pa cekam 3 dana da mogu sljedecu, takodjer se desilo da smrzne pri video snimanju, ali to jednom ili dva puta :/
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Ja sam primijetio sličan problem. Naime, imao sam jednu staru MMC od 8GB u E72. Mobitelu je nakon svakog reboota trebala cca 1 minuta da postane uporabljiv. Osim toga bio je dosta spor i pri otvaranju poruka, kretanju kroz meni općenito.
Nakon stavljanja original kartice od 4GB stvar se donekle popravila. Mislim da ipak ne podržava bez problema kartice od 8 plus GB ma što pisalo u specifikacijama.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ako budem u prilici isprobati sa class 6 memorijskom javim se ovdje. Nadam se da će barem to neku razliku napravit.
da li se nekako moze namejstiti da mi je na mobu sve na engl?..sad je na hrv,a navikao sam da mi je sve u meniu i opcijama na engl..
nisam dovoljno dobro gledao..hvala
jel moze jos samo jedno pitanje..kako staviti mape u njega..imao sam sve one,ali sam izbrisao zbog memorije,a sad bi si stavio samo HR..
pozz,
Instaliraj si najnoviji Nokia Ovi Suite, u njemu ti je sada sve, možeš dodavati i brisati karte...
Kako prebaciti gmail kontakte (e-mail adrese) u e72....
Probaj na neki od ovih načina:
http://cafe.mobil.hr/threads/64447-G...Seven-vs-emoze
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pozdrav drustvo,imam problem svako malo mi e72 trazi odabir veze tj,trazenje WLAN-a a niti jedan program nije u pozadini ...kliknem na otkazi i opet se pojavi isto;odabir veze-Trazenje WLAN-a i opet kliknem otkazi i onda je sve ok jedno 30-tak minuta ....onda sve ispocetka...napominjem da nemam nikakav program instalirani gore koji bi to sam radio...moze pomoc kako da to ugasnem
Pogledaj kako su ti postavljeni intervali za pregled E-maila. I kako se spaja (odaberi neku drugu konekciju, npr MMS umjesto WLAN-a).
U Mobisu!
mezes mi reci kuda da to idem traziti ?
poruke, email spremnik, opcije, postavke, preuzimanje, tak nekak... al mislim da nemres staviti automatsko skidanje mail-a ako ne postavis fiksnu mrezu, tak da to skoro sigurno nije... provjeri jos jednom programe koje imas i koji ti rade u pozadini... u krajnjem slucaju brisi jedan po jedan program pa bude se ispostavilo do cega je...
jel ti pise na pocetnom ekranu-----iskljuceno je trzenje wlan-a?
otkazi i iskljuci je velika razlika............
odi na trazenje wlan mreza
opcije
iskljuci trazenje wlan mreza
i to je to
Meni je bio isti problem. Samo to je bilo prošlo ljeto pa se ne sjećam do kojeg programa je bilo. Možda WorldMate ili E-mail, nisam siguran. BTW-mob je bio korišten već, pa je lik instalirao brdo aplikacija.
Ugl. neki program koji prikuplja podatke putem podatkovne veze se želi spojiti i zato ti šalje poruku. Možda da stisneš OK, vidjet ćeš na što se i gdje spaja.
U Mobisu!
novi je mobitel sve novo--e-mail spajenje je bilo ali sve sam obrisao znaci niceka nema
nemogu naci nigdej iskljuci trazenje wlana--nema nikakvih pristupnih tocaka...
pod opcije: veza -bezicini lan-prikazi tostupnost wlana-nikad
: provjera povezivanja s internetom-nikada
znaci sve mi je iskluceno
nemam pojma sto da radim
na ekranu mi pise :
Odabir veze:
Trazenje WLAN-a
opcije otkazi
pod opcije ima samo odaberi(pronade moj router)-pritisnem nista se ne dogada
pot otkazi-pritisnem ponovno se pojavi trazenje WLAN-a i tako 2x
jako me to nervira,kad znam da nema nikakvog programa koji zahtjeva net
Zadnji uredio domy_os : 23-01-2011 u 20:19 Razlog: spajanje postova
A koje su ti aplikacije aktivne? Tipku za otvaranje izbornika drži par sekundi dok se ne otvori task manager. Možda imaš neku aplikaciju za vremensku prognozu ili ti Gmail aplikacija radi u pozadini?
niti jedna aplikacija,nemam gmail,nemam vremensku prognozu niti ista slicnood otvoreni programi mi stoji samo izbornik i stanje cekanja
vec sam napisao
otvori se trazenje wlana-a
pa opcije-ako nadje mrezu tamo imas :
pokreni preglednik web-a
trazenje w-lan mreza
iskljuci trazenje wlan-a.
pa iskljuci trazenje wlan i to je to......
moras to imat
tako je kod mene na e71
a isto ti je i na e72.....
na pocetnom ekranu ti mora pisat iskljuceno je trazenje w-lan
a ne osvjezavanje
ili jos jednostavnije ako ti je phone nov i nemas nista na njemu napravi hardreset i to je to.......
Nešto ipak radi u pozadini. Znači to je neki od programa koji se automatski uključuju s paljenjem mobitela, a ti nisi svjestan.
Nisam čuo za bug ove prirode na E72. Što je s GPS-om, povezivanje, imaš Karte? Imaš li isključeno ono kod My Nokia, provjeri i tu opciju.
U Mobisu!
Znaci simpa je, korisitio vec ne znam koliko puta preko onog 0.facebook.com sve ok, jucer da se spojim, jer mi je doma net nesto crko... i vidim posisalo mi nekih 20 kn na racunu sto sam imao.. wtf????
Sta da mu radim sad, evo surfam dalje sa 0kn, ali tu i tamo dobim sms , da spajanje nije moguce, da nadoplatim racun, onda ocito mob necim jos vuce na internet ili koj bog :/ Kak da to provjerim? Nebi htio doplatit bon, pa da mi nastavi vuci pare
Spajam se preko nokijinog default browsera :/ Inace na net idem jedino preko wifi-a, ne koristim ovaj za placanje ... sad je izuzetak taj face..
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Bookmarks