nefunkcionise ni ovo, a boze dragi, neznam sta mu je ...
nista, isto desavanje :S
pozdrav svima!
ima li neko problem na ovom fonu oko osvetljenja tastature?sve je default podeseno ali nekad tastatura sija nekad ne!nekad osvetljenje jace a nekad se utisa pa se poapli svetlo na tastaturi,zna li neko u cemu moze biti problem?softvare nisam update na ovaj najnoviji jer sam cuo da pravi probleme..hvala unapred
Tipkovnica se zajedno s ekranom prilagođava osvjetljenju okoline. Na vrhu mobitela imaš ambient light senzor koji to odrađuje...
veruj da sam u ormatu probao pa izvadim fon na svetlo i tad se gasi,posle tek sam to skapiraohvala
![]()
Pozdrav svima,
Zanima me samo da li je moguće i kako isključiti punjenje mobitela kada je mobitel spojen preko USB-a na komp?!
Hvala
nemoguce je
Dali je moguce obrisati pojedinacno pozive iz dnevnika poziva i uz koji program je to moguce?
Hvala unapred!!
![]()
Nemojte me ubit, ali imam jedno potencijalno glupo pitanje.
Naime, kada imam složen mail od firme na mobu svako malo mi nudi spajanje na net (kad je u stand by-u). Kad izbrišem taj account onda je sve ok. Mobile gmail aplikacija radi super, a svaki acc koji je složen preko mail aplikacije od moba traži to spajanje.
Jel se to da nekak podesit?
Imam jos uvjek problem sa WIFI -em .. znaci mob je radio bez problema spajao se na tomson tg782... da bi iz cista mira prestao pronalazit taj router, ili bi ga naso pa bi u roku par sekundi router nestao, router je resetiran , na kraju svega evo danas sam dobio i novi, ali ista stva, mobitel ga ne pronalazi makar je 2 metra udaljen, dok se bez problema recimo spojim u mcdonaldsu ili na nekom trecem mjestu...
Sad da ja pitam ,da li treba jos rucno podesiti neke postavke ili da nosim na servis :/ Mobitel ima 3 mjeseca, prije je sve radilo bez greskice :/ Nisam nista dirao, nista updateao, nikakve aplikacije dodavao osim skype.a i opere :/
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Čudno da ga odjednom prestaje pronalaziti.
Pogledaj u postavkama modema na kojem kanalu ti radi wifi (od 1 do 14) i stavi ga na recimo "Croatia, channel 6".
Nekako sam skeptičan da će ovo imati utjecaja, ali barem probaj.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sigurno ti nije skriven SSID? Kanale može mijenjati između 1, 6 i 11, ove između nemoj jer će se preklapati. Isto tako isključi bilo kakvu zaštitu, ako je imaš...
evo mob je na servisu, danas se sam restartao, pa cemo vidjet kad se vrati :/ Ne cudi me, takva mi je sreca u zadnje vrijeme, sve sta taknem pretvra se u dreq![]()
imam pitanje..kupio sam mobitel i na njemu sam dobio ono Maps..e sad posto mi na kartici od 4GB zauzimaju dosta MB htio bi ih maknuti jer tesko da cu ih koristiti..
zanima me da li folder CITIES na Mem. kartici sadrzi te mape i da li je to 100% to da ne bi bilo da sam kasnie nesto krivo maknuo..to mi zauzima 2.9 i nes GB,pa pretpostavljam da je to to..
hvala
da cities bi ti trebale biti mape.. ali zašto jednostavno ne prebaciš sve na komp što ti treba i ostalo formatiraš i to je to!
iskreno ne zelim se zezat s tim jer me strah da nes krivo ne napravim,tek sam kupio mob..
nems sta krivo napraviti osim što možeš izbrisati podatke koji su ti važni, a zbog toga ih prebaciš na komp. i format i to je to...
aha..ok..ali ono kaj me zanimalo folder CITIES su mape?
da..................................
Vratio se mob sa servisa, mjenjali neki UI modul, ali ista stvar sa WIFI, i onda bezveze odem lupim na kanal 4 i eto radiaaaaa
e sad je jedan drugi "problemcic", sat je skoro pa duplo sitniji od prijasnjeg sitnog sata :S pa jedva vidim procitati, kaj je to :S kak da ga povecam :/ Prije je bio u skladu sa fontom od multifunkcionalnih tipki, sad je dosta sitniji od toga fonta![]()
Ne možeš. Vjerojatno koristiš Font magnifier, pa se u skladu s umanjenjem fonta smanjuje i prikaz sata.
To je s novim firmwareom nastalo. Znači da su ti ga bezveze ažurirali na fw ver. 051.nešto. Inače taj soft je označen kao veliki potrošač energije. Nemoj se čuditi ako ti baterija bude tražila punjač nakon 24 sata umjerenog korištenja.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ah krasno, i kaj to se neda downgrade napraviti.. .taman sam bio veseo kaj mi baterija 2 tjedna drzi :/ da stavili su 051.018
Font sam samo stavio tamo na "veliki", nisam drugo dirao...
Bookmarks