http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Pozdrav ekipa!
Molim vas ako mozete pomoci... Naime kroz par dana cu kupiti E72 ali koju boju da uzmem.
Uzasno mi se svidja bijela i gledao sam malo na youtubu kako izgleda, sad vidim da ima i tu ljudi koji koriste bijelu pa me zanima da li se tipke ili rubovi ili poklopci od usb-a i kartice prljaju i da li tipke na tipkovnici izbljede nakon odredjenog vremena koristenja?!
Pitam zato sto sam to procitao na par recenzija, pa me zanima vase iskustvo i pravo stanje da li se prljaju ili ne...
Preko njuskala se ne moze bas naci nova white edition ali bi kupio recimo crnu ili sivu i poslije si kupio bijelo kuciste pa zamijenio...
Hvala vam na odgovorima...
p.s. kad vec budem kupovao, koju da uzmem crnu ili sivuhehehehe
Ne znam, ja imam bjelu, vec koliko, i jedino sta se uprljalo malo je ona kozna torbica u kojoj je nosim, a mob je jos uvjek ko iz ducana, bez jedne pikice... Ne znam, ako si mozda auto mehanicar ili rudar, onda bi moglo biti osjetljivo inace ne zamaraj se![]()
Ako bi iznio neku primjedbu, to bi bila na onaj kromirani poklopac baterije, koji voli upijati packe :/
Ekipo, ima li tko jos ovaj problem., gmail radi ok i onda odjednom prestane skidat mailove..![]()
ne prlja se ništa niti izblijedi....jedino način na koji je ja zaprljam je taj da je uzmem u ruke nakon čitanja novina ujutro (al to je normalna stvar jel)
Nokia E72 software version 051.018 released
This software release comes with Microsoft Office Communicator 1.7 and Nokia Chat 2.0, bringing new chat features to your device. This release includes a number of usability and performance improvements,including updated browser, updated QuickOffice with Office 2007 support, and a new version of Lotus Notes Traveler.Many of the Ovi applications,including Ovi Music, Ovi Store, and Ovi Files, have been updated.There are also improvements to the e-mail, calendar,and Contacts applications.To get this software through your device, select Applications > Software Update, and choose the software you want to update.Alternatively,this software release is available through the Nokia Software Updater
Download Nokia Software Updater
http://nds1.nokia.com/files/support/...erSetup_EN.exe
ja nikak nemrem uploadat na tu verziju...kaže da je zadnja 031.023
Promijeni product code, možda tvoj još ne podržava update, jeli brendiran na nekog od operatera?
HC4L
kupljen je u tmobileu, ali kao prva verzija koja nije lockana niti brandirana...idem ponovno probat pa javim....čak sam išao i na reinstalaciju trenutnog softwarea i nakon što to obavi, prilikom pokretanja me uopće ne traži namještanje zemlje,sata i ostalog...već samo pin i to je to...
EDIT: ipak je bio problem u product codeu....hvala puno![]()
Zadnji uredio TomZG : 10-09-2010 u 18:30
Ste vidjeli što su napravili s digitalnim satom dolje u kutu? Totalni kretenizam. U staroj verziji je sat bio dovoljno velik da u gornjem kutu mogu držati analogni, a dolje sam vidio digitalni. Sadašnja verzija je mikroskopska! Bezveze!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kupio e72 sivu u vip-u! Nakon 5 dana reklamirao u vip-u zbog mrtvih pixela. Poslali u mobis i u mobisu zamjenili ekran. Kako je telefon reklamiran u roku od 8 dana želim novi telefon a neznam hoću li i kako imati mogučnosti dobiti ga s obzirom da je po ovom već prčkano i dirano??? Ima li tko ovakovo iskustvo s vip-om!
Pa ne kužim u čemu je problem? Neki servisi bi rekli da je to "normalno" i ne bi uopće mijenjali ekran. Ti, ako se odlučiš na prodaju svoje E72, ne moraš nikome govoriti da je već treći dan od kupovine bila u servisu.
Uživaj u ovome, kako sam negdje pročitao "Swiss knife, all in one in cell phone". I fakat jest veličanstvena ova E72!
U Mobisu!
Ma mobi, ja bi samo htio novi telefon a ne onaj po kojemu je dirano bilo što s obzirom da je reklamiran u vip-u u roku od osam dana. Tražim novi od vip-a! Mobis je sasvim ok i nemam zamjerke na njih. Sve pet. Imam zamjerku na Vip koji mi vjerojatno neće dati novi. Vidjet ću ovih dana kad me pozovu iz vip-a da dodjem po telefon. jer reklamacija je 8 dana od kupnje, od toga 3 dana zamjena telefona za novi a za ostalih 5 telefon se mora poslati na servis za ustanovu kvara. kako je na mom zamjenjen ekran smatram da bi ipak trebao dobiti novi jer telefon ipak nije bio ispravan ili kako već. jer ćemu onda rok od osam dana od reklamacije. Uglavnom, imao sam prilike koristiti neko vrijeme e72 od treče osobe i telefon je stvarno odličan što me je ponukalo na kupnju istog. samo eto dogodio mi se feler...
Zadnji uredio Poggiali : 28-09-2010 u 07:37
Da ne bih otvarao novu temu probacu na ovom delu foruma, i ono sto me zanima je da li je moguce sledece:
Dakle, imam dostupnu wireless mrezu preko koje najnormalnije surfujem sa svojim mob. telefonom (Nokia E72). Ono sto me zanima je da li je moguce surfovati tom istom mrezom na racunaru koji nema wireless karticu, a pomocu E72?
Znam da mogu preko PC Suite-a da povezem racunar na net preko mobilnog, ali tu nemam opciju da biram konekciju, vec se samo moze konektovati na mrezu mog operatera ..
Svaka pomoc je dobrodosla![]()
Pozdrav!
Par pitanja za vlasnike E72 ako nije problem.
1. Kakva je nakon dužeg korištenja, ima li mjesta na kojem nesto počne skripat ili se gulit?
2. Kakvi su zvucnici? Dal je zvonjava dovoljno glasna i dali se može razgovor normalno odvijati u malo bučnijim uvjetima?
Ubiti imao sam E71 godinu i pol i sa svime navedenim sam bio zadovoljan pa me samo zanima da nije nasljednik lošiji od prethodnika u tim stvarima jer bi ga možda uzeo...
Znam da je odgovor vjerojatno zakasnio, ali ... Da nije mozda stvar u bateriji. Naime, meni kad baterija padne ispod cca20% slanje i primanje mailova (exchange i gmail) dosta reducira, pa neke mailove dobijem i po sat ili dva kasnije, ili tek kad spojim mob na punjač.
Ad.1. Sad E72 imam nešto malo više od 6 mjeseci, i nema nikakvog škripanja, guljenja, "lufta" odnosno praznog prostora između nekog poklopca i ostatka telefona i tsl. Ipak, jedna prijateljica ima isto E72 (kupila ju je prije cca mjesec dana, nakon što je imala dugo E71) i njoj se zadnja vratašca od baterije malo ljuljaju gore dole (kao da je poklopac pola ili jedan milimetar kraći nego što bi uistinu trebao biti).
Ad.2. Zvucnici su više nego dovoljno glasni. Nije to mobitel na kojem će se puštati muzika za deset ljudi, ali što se tiče zvonca i glasnoće zvučnika (za razgovor) u malo glasnijim uvjetima nema nikakvih problema. Ipak, sumnjam da bi se bilo što čulo da razgovaras primjerice pokraj motora Airbusa A320.
Sve u svemu, ako imas E71 i ako si zadovoljan s njom, ja ne bi mjenjao jer su razlike minimalne, a ako nemas E71 kupuj jer je telefon odlican.
Zadnji uredio domy_os : 08-10-2010 u 13:53 Razlog: spajanje postova
zdravo,
imam problem sa e72, nakon pola godine koristenja, samo mi se desilo da nakon paljenja nakon 5 sec na da kazem "Deskotpu" mobitela, da se telefon sam restartuje, i tako svaki put, jel se kome desavalo i znal ko sta da radim, neznam sta mu je, do sad me slusao kao pravi, ekstra telefon , al sad me ovo zabrinulo :S
Vjerojatno ga ubija neka aplikacija u pozadini, ali i neka instalirana tema.
Ja sam na svoju instalirao preko 50 tema, na karticu, sada kad je upalim nema odmah početnoga desktopa nego cca 30-ak sec pali sve programe koji rade u pozadini (Taskman, Black List, Worldmate plus tema s kartice sa slikom na desktopu isto na kartici...). Dosta se usporila.
Symbian je izgleda dosta slab OS, nije čudo da se Nokia okreće novom OS-u.
Bogte, katkad mi je E72 sporija od onih prvih Symbiana s procesorom od 200 i nešto mHz.![]()
U Mobisu!
a imas li kakvo rjesenje za mene druze, nemogu ga stici ni resetovati pomocu *#7370# prije mi se resetuje , sta da radim ...
Ukloni karticu (memorijsku) za početak. Onda ga uključi.
U Mobisu!
uradio sam to odma, nista nije pomoglo, isto se desava :S
Ništa, hard reset. Pogledaj na Google koje tipke stisnuti. Znao sam, ali zaboravio.
Evo. http://discussions.europe.nokia.com/...od/td-p/578369
U Mobisu!
Bookmarks