nije ni sličan izvornoj lejkanoj slici.
EDIT: da, ustvari ono je dizajn od droida 2... zato se i razlikuje.
nije ni sličan izvornoj lejkanoj slici.
EDIT: da, ustvari ono je dizajn od droida 2... zato se i razlikuje.
Super izgleda. Jedino što....navikno sam se tolko na tipkovnicu od Droida, nebih iskreno mogao kao barbarin po ekranu tipkat
Long live the Droid!
čitam par "jačih izvora" jedni navode ekran od 4.1" dok drugi 4.3" što je na kraju točno? A isto tako čitam kako je jedan primjerak "kao" pronađen u fitnes centru? Moš mislit ala iPhone?
i što ovaj je bez fizičke qwerty tipkovnice?
HC4L
shadow ima ekran 4.1",
8GB interne memorije, nema fizičku tastaturu
512RAMa ima, omap 3630 proc@720MHz, i da je tanak oko 8-9mm
izlazi sredinom/krajem 7.mjeseca
----------------------------------------
nakon tog imamo droid 2 (to je ona crvenkasta slika)
o njemu se puno nezna, osim da će imati sigurno tastaturu i ekran od 3.7-4.1"
i da izlazi vjerojatno početkom 8.mjeseca
----------------------------------------
i zadnji je noname telefon (priča će da će biti droid xtreme/droid pro)
taj je sa 4.3" inča, sa tastaturom, 12mpx kamerom, xenon + led flashom, 32gige interne memorije i sa cortexom A9 (dual core proc), izlazi 10-11.mjesec
eto to je to od glasina za ove jače telefone iz motorole do sad...
i svi ti leakovi su marketinški potezi kompanija...naravno da je to sve namjerno osmišljeno kako bi se pobudilo zanimanje i u biti besplatno reklamiralo telefon prije izlaska...
Zadnji uredio pajo2 : 26-05-2010 u 23:29
Ja bih volio kad bi Droid 2 imao fizičke tipke, umjesto touch tipki na jedinici
Meni se osobno baš sviđaju te tipke. Rijetko mi se desi da slučajno neku taknem, a baš fora izgledaju![]()
ja sam se igrao malo s ovim telefonom, i moram priznati stvarno je impresivan
iznimno je tanak (svega 8-9mm) - osim na vrhu gdje je kamera, al to je pohvalno pošto je i senzor dosta veći pa će i slike biti bolje kvalitete...
tu su još par fotki s droid lifea:
i da...bez obzira šta se piše po tech blogovima, ima android 2.1 + motoblur i jednu jako kul stvar koju su nazvali ninja mode
i evo samo benchmark procesora, koji opako razara- čak i sa androidom 2.1, a sa 2.2 će imati boost 3 -5 x
![]()
Zadnji uredio pajo2 : 05-06-2010 u 12:38
Što se tiče Motoblura, on u skoro vrijeme neće biti na mobitelima koji dolaze u našu regiju, ali će biti dostupan na mobitelima koji će dolaziti u Zapadne zemlje.
Eto gdje smo mi. To je provjerena informacija, inače
Ali ruku na srce, imamo najbolje od Motorole. Vidio sam ove ostale androide. Ona Motorola Devour mi lijepo izgleda, ali prema recenzijama nije ipak nešto...
Pa ima touch screen, android i fizičku tipkovnicu. Ne vidim zašto se nebi mogli uspoređivat? Neki modni telefon sa androidom mi i nema previše smisla. Ne kažem da je android težak za korištenje, al opet teži od idiot proof iPhone OSa
Pa gledo sam recenzije za Devour, svi ga uspoređuju sa Droidom i govore kako se jednostavno ne isplati budući da isto koštaju. Tak da....isplati ga se uspoređivat, ali ne i uzet![]()
isplati ga se uspoređivati - jedino po cijenia za to je marketing zadužen. Mi ovdje ipak pričamo o specifikacijama... Ili ne?
A to što ga obični puk uspoređuje sa droidom jest totalno apsurdno. A usporedba sa njim i je jedino zato što su izjednačili cijene. Po meni, vrlo glup potez kod amera. Ali što je, tu je. Nisam znao da toliko cijene taj blur da ga dignu na nivo droida.
No svaka roba nađe svog vlasnika, pa tako i ovdje.
Nove fotke
![]()
Use the Fork, because there is no Spoon.
mah..ma to je mobitel no 1..
moto najviše cijenim upravo zbog te kvalitete izrade...ipak ak mogu raditi za nasu i američku vojsku, vjerujem da su mobiteli dobri i za nas smrtnike
al svejedno, na kratko sam se imao priliku igrati s ovim shadowom i mob je stvarno zakon...da ima xenon uzeo bi ga bez razmišljanja, bez obzira na to što nema tastaturu
al ovako ipak čekam onaj 2Ghz mob![]()
Bookmarks