Evo bas imao razgovor sa sluzbom za korisnike. Rekli su da samo ako ga kupim za 7000kn da mogu da mi ga otkljucaju i to odmah naprave u T-centru!!!
Posto je T-mobile "subvencionirao" telefon da mi unlock nije moguc.
Pa ja ne kuzim. Meni je lijepo jucer sluzbenica u T-centru rekla da se to moze otkljucati ako hocu i da se salje u zg bas u T-mobile.
Pitao sam i kada ga otkljucavaju. Otkljucavaju ga samo ako recimo si ga kupio u negdje u nekoj drugoj zemlji i da je lockan na neku mrezu te zemlje, onda ga kao odlockaju da bi ga mogao koristiti na T-mobile mrezi za to i pise na apple stranici T-mobile authorized unlocker dok recimo gadovi od At&T-a nema sanse da ti ga odlockaju ako recimo dodjes sa HR iphonom u US....
Uglavnom ziva glupost.
Em potpises ugovor, em ga i platis jedan dio, em placas fiksnu pretplatu 2 godine. Dajte mi kazite na koji nacin su to oni subvencionirali... ma molim te...
Trebalo bih ih tuziti. Svi ljudi koji su uzeli Iphone lijepo peticija i bok.
Sta im nije dovoljno da ces biti sa njima jos 2 godine...
Meni je jedino muka sada sta onaj prvi iphone 3gs kada ga JB-am se normalno pali i gasi bez blackraina jedino je problem sta taj ima isto prolema sa WIFIem te je ocito da je problem u JBu. Dok ovaj novi koji sam nedavno uzeo kada se ugasi moram sve preko blackraina podici i takodjer WIFI steka. Moram reset network settings i onda on ide restart, moram sa kabelom ga spojiti i ponovo blackrain.
Prvo sam mislio da je u pitanju soft 3.1.2 ali problem je u JBu da jednostavno neki klinac napravi da taj WIFi prestane da radi kako treba....
Sretno svima

Odgovori uz citat
Bookmarks