možda je ograničen na samo nekoje zemlje?
Znači, normalno instalirao aplikaciju.
Nakon što snimi muziku, izbaci mi poruku Shazam is curently offline. Please try again later.
Na netu vidim da ima dosta ljudi sa sličnim problemom, ali opet ima ih kojima radi perfektno od prve sekunde.
U čemu je štos?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
možda je ograničen na samo nekoje zemlje?
Probao sam da li radi kad si otvorio temu - radilo je. Mislio sam da su možda nakratko bili offline kad si ti probao pa nisam odgovarao. Upravo sada isprobano - također radi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni je radilo na jednu bezveznu pjesmu i baterija mi je prazna bila ,kad sam ga napunila mi za svaku pjesmu sory piše
Na bivšoj N73 mi je radio offline bez problema, a N82 uvjek zahtjeva pristup mreži..
Jel mogu ikako podesit da radi offline? I koja je razlika, pretpostavljam da je bolje ako ide preko neta.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Na koju foru radi u offline modu? Šta se ne bi trebao spojiti na server, uploadati sample i primiti nazad odgovor s imenom pjesme?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa mora imati pristup mreži.
Shazam su dobro sredili ovi u Nokiji i njihovom OVI storeu jer se mora platiti za Full verziju.
Kod mene više ne radi nego radi pa sam se s tim pomirio.
U Mobisu!
Kakva ograničenja ima ona što se skine free? Koristim ga već dugo i nisam vidio nijedno...
Fri je bio do 30. studenog. Sada mjesečno se može samo 5 pjesama poslati na "prepoznavanje". Inače moraš dokupiti.
Totalno glup potez ako znamo da SonyEricsson svoj ID ne naplaćuje.
U Mobisu!
Bookmarks