Tnx, znaci mozemo zakljucit da 80% toga radibtw SB? what is that?
Jos nesto, ok za gmail, ali mogu li si onda druge mailove podesit?![]()
Ja sam ovo napravio na Stormu. Bez ubacivanja SB-a radi ti Opera Mini, Google Maps, IM+, za Facebook nisam siguran, ali mislim da ne radi, kao ni MSN..
..kad ubacis SB onda ti proradi Facebook, App World i Blackberry Browser, mozes instalirati OTA aplikacije i tako to..njegov e-mail naravno ne radi ni sa SB-ovima jer on ovisi o BIS/BES pretplati, odnosno moras imati pristup Blackberry serverima koji ce ti slati mejl na tvoj Blackberry. Ali mozes upogoniti recimo Gmail klijent, koji radi odlicno! MSN ne radi niti nakon ubacivanja SB-a nazalost...
Tnx, znaci mozemo zakljucit da 80% toga radibtw SB? what is that?
Jos nesto, ok za gmail, ali mogu li si onda druge mailove podesit?![]()
RAdi: surf mejl i FBnista drugo i sve drugo sto bi pokusali bilo bi uzalud!
FB radi sa predzadnjom verzijom ... nisam bas sada u toku sa BB ali ako nekom nesto zatreba moze se procackati
poz.
i ja se zadnje vrijeme poigrao sa skoro zaboravljenim i odbacenim pearlom 8110, stavio sam si service book iz ove teme i dobio upotrebu njegovog web browsera sto do sada nije bilo moguce. mada sam mogao operu i gmail koristit, ali opet dobro dodje. E sad me muci taj facebook, imam 1.7 i znam da on ne radi bez bis, ali kad odem da skidam stariju verziju pa cak i istu pise da mi model nije podrzan... da li netko zna o cemu se radi? i ima li netko za poslati service book? htio bih jos da mi bb app world proradi... I kak uopce to sa service book funkcionira, jesu oni univerzalni ili zasebno za mrezu? npr imam komplet tarifu i mogu bis aktivirat, ali bih htio u pearlu imati simpu, pa jel vrijedi te sb presnimit sa vipa i da li bi na simpi radilo?
Mene zanima konkretno situacija za npr Storma (9500)... Od prvog dana radi broswer normalno ali nista drugo ne.... sad sta napraviti (ako se moze) da npr proradi aplikacija Gmail, Opera i Nimbuzz?? Sve navedene aplikacije se mogu skinuti sa broswerom ali prilikom pokretanja ne rade.
Za nimbuzz konkretno pokaze se poruka: ''The sign in has failed. Please check the device network settings and network connection and try again"
Za operu: "Failed to connect to the internet Go towww.operamini.com/help?version=4.2 with your desktop browser or contact your service providerfor internet settings"
Pozdrav, kupio sam BB 9300 Curve, a imam tele2 i ne planiram uskoro preci na Vip ili HT. Pa sad pokusavam nekako skombinirat da se mogu spajati putem 3g na net ili barem da mail provjerim. Namjestio sam APn na wap.tele2.hr i na internet.tele2.hr svejedno nikako se mimo wirelessa nemogu spojiti.
na wirelessu mi BB browser radi normalno ali email client ni onda.
sad pokusao sam staviti novi SB ali imam BB Desktop software 6.0 koji ne dopusta diranje SB (barem kako je navedeno u prvom postu). Pokusavao sam pronaci BDM 4.6 ali ga nigdje nema za download.
Neznam sto da pokusam dalje?!
ima netko kakvu ideju?
instalirao sam na svoj 8520 i ne radi( se mora nešto dodatno podesiti?
Jel' ti 5.0 pomaže?Pokusavao sam pronaci BDM 4.6 ali ga nigdje nema za download.
Ovako imamo nekoliko pitanja, ako bi mi neko htio pomoći... Znači ja imam pretplatu i iPhone 4 koristim i sad dobijamo novi BB 9800 onaj klizni i buraz me žica da si ja ostavim BB a njemu iPhone dam, prvo jel mi se isplati to? Jel BB puno slabiji od četvorke? Drugo imam pretplatu u vipu i dobijem 512mb hocu li to moc normalno ko i na iPhoneu koristit( znaci fejs,surfanja malo,pokoji mail i tak)? Znaci samo osnove trazim od interneta
samo ti njemu daj taj torch nek se on zeza s njim
ni u ludilu mijenjati iphone za BB
ps-ne pljujem BB al iphone je iznad njega ohoho
i ja sam koristio 8100,8110,8900curve i 9000bold-----ali uz BIS pretplatu od VIP-a i onda je tek BB dolazio do izrazaja
inace BB su kvalitetni telefoni
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
može li kratki i jasni odgovor na pitanje...
Dali mogu ja da koristim internet browser i mms na Blackberryu Bold 9700 sa tele2 karticom
i ako može... kako gdje ili pomoću čega???
znam samo da moram ručno negdje unijeti podatke ali neznam di .... guglo sam ali ništa od pomoći nisam našo
Unaprijed hvala na odgovoru...
Options-advanced options-tcp/ip i pod APN upiši teletov APN koji koristi za internet.
Druže mile... nista od toga ... traži tamo i user name i password za APN ... a toga nema na tele2 opcijama za ručno unošenje...
Dali nekome radi BB na tele2 kartici...mislim na internet i mms?????
evo instalirao sam SB i proradio mi je internet
hvala na svemu drugovi...![]()
Ne treba ti username i password
dakle imam pitanje.. nedavno sam za poklon dobila blackberry 8520..
i na njemu sam nasla ikonu na kojoj pise facebook i kad kliknem na nju pise mi '' you are currently on a service plan that does not support this application, please contact your service provider to upgrade your data plan ''
i sad mene zanima kako da ja aktiviram taj facebook, jel trbam biti na nekakvoj pretplati da bi mogla uci ili? p.s moja mreza je t-mobile.
bila bi vam jako zahvalna da odgovorite.
nema odgovora haha![]()
Iako sam zagovornik Androida (a sad znam i zašto) nisam uspeo da ubedim devojku da uzme nešto "normalno", nego se zakačila za BB. Izbor je pao na Bold 9780. Naravno problemi. Telefon je uzela legalno ali samo aparat i u njega ubacila svoju karticu. Ima i pripejd i postpej i ni na jednom ni na drugom naravno ne radi browser. Spojio ga ja sa kompjuterom ručno upisao postavke i jednog i drugog provajdera, upotrebio ga kao modem i spojio kompjuter na internet bez problema... Pitanje za vas, da li će opisanim postupkom iz prvog posta ove teme proraditi defaultni browser ili ima neko drugo rešenje za "situaciju"? (takođe skinuo sa Operinog sajta Operu mini ali nisam uspeo da je instaliram preko DM)
Hvala ljudi.
Pošto sam isprobao, da odgovorim sam: apsolutno sve radi i na 9780 bold, tj OS6. Dodao bih samo, na kraju postupka iz prvog posta treba odraditi sledeće:
Da bi podesili GPRS/EDGE konekciju idite na Options/Advanced/TCP-IP ( za OS6: Options/Device/Advanced System Settings/TCP IP)
Čekirajte opciju APN Settings Enabled i APN Autentichation Enabled a ostale parametre unesite prema provajderu kojeg koristite.
Curve 8900, stavio sam ovaj SB i MMS mi dalje ne radi, Maps ikona je nestala.
Ima li tko da je probao sa ovim modelom i da mu radi MMS na Tele2.
Je li moguće da će raditi bb messenger ili to ipak neće bez BIS pretplate.
Moj mobiteli: Ericsson GA 628, Siemens C35, S35, C45, C55, M55, Nokia 6020, SE K510i, BB Curve 8900.
Imam 9790 BB OS 7.0.. Al nula bodova, jel uspio ko još upogonit facebook i email?
Za face mi javlja: you are curently on a service plan that does not support this application..
Meni radi facebook (tomato kartica), za mail koristim LogicMail, primanje mailova mi radi uvijek, a slanje samo doma kad sam spojen na ruter, znači wifi konekcija.
Moj mobiteli: Ericsson GA 628, Siemens C35, S35, C45, C55, M55, Nokia 6020, SE K510i, BB Curve 8900.
Gledam najave za novi blackbarry sustav i telefon, jako fino izgleda.
Kako nikada nisam koristio BB prije, a vidim ovaj BIS i BES predplate, zaista mi je glupo da je telefon toliko limitiran tim njihovim tarifama.
Dali će novi sustav i telefoni imati isto to?
I dali ta tarifa, pošto je uvijet da se koriste neke stvari na tim telefonima zaista dobra/kvalitetna?
Bookmarks