Gdje je link. Sigurno je COM5? Možda je koji drugi.
bluViewer v1.00
Neznam jel ko pokusavo radit s ovim programom al ono sto je zanimljivo jeste sljedece. S ovim programom mozete radit streaming izmedu mobitela i kompjutera a predpostavljam i izmedu dva mobitela (to nisam probao). Program obavezno preporucam, jel zamisli ja u jednoj sobi a mala u drugoj i radi ko zna kaka cuda i ja to gledam na kompuili jos bolje ja na pismenom a lega vani i samo gleda pitanja i lista knjigu i pokazuje. Tijekom streaminga mozete slati i poruke jedan drugom.
Program je tezak neka 3MB ali isplati se.
E sad imam mali problem. Uz program dolazi prateci software za komp i uradim instalaciju pokrenem program na mobu i na kompu al nema slike. Provjerio bi COM portove al neznam sta tu da pogledam, trenutno je na COM5 portu. Kako da znam da je to onaj pravi?
Zadnji uredio Šile : 09-11-2004 u 21:10
Gdje je link. Sigurno je COM5? Možda je koji drugi.
Nemogu vjerovat negdje sam izgubio link s kojeg sam skinio program, moram razmislit.
Evo naso sam nesto al nisam skinio odavdje:
http://www.aikon.ch/7650/reviews/sw_...softwareid=540
http://www.handango.com/ampp/store/P...oductId=128329
Nemaš nigdje za besplatno skinuti?
Zadnji uredio Dark : 09-11-2004 u 22:04
@Sile?jel ti imas full verziju?
Ako imas mozes mi poslat na vllajec1@net.hr
May the Force be with you!
I meni na error.hr@gmail.com
Poslano obojici daj probajte pa da vidimo sta se moze s tim uradit.
Ja još nisam primio. Nisi možda stavio qmail umjesto gmail?
Evo poslano jos jednom.
...šalji i meni na: cro_charlie@yahoo.com ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eto poslano i tebi i kaki su dojmovi jeste skuzali sta?!
Ajde neka netko od vas digne to na web...
Pa da radi atachment vec bi bilo gore! Ja nemrem nemam mjesta.
......ja sam ga natjerao da proradi...evo screenshotova...
![]()
![]()
..."sile",provjeri da li ti nešto nije u pripravnosti na tom COM5...meni je bio Puppet Master pa mi nije odmah htio radit...
...download -> http://web.vip.hr/josip.belan.vip/blustreamer.exe (Save Target As...)...
Ma nece i nece da se ubijes! Sve sam preinstaliro i na compu i na mobitelu i nema da se pojavi slika na monitoru! E sad me zanima kak ga vi spajate jel ukljucite BT na telefonu pa onda program ili iz programa pokrenete streaming pa vas on pita BT je trenutno iskljucen zelite li ga ukljuciti, da, pa odaberete kompjuter i oni se spoje. Mislim ima li to ikake veze? A kad ocu na kompu pokrenit transfer ono na start pored file samo mi izbaci neki eror i zatvori mi se program?!
A sto se tice portova u programu na kompu mi je podesen COM5 ali neznam dal je to to valjda bi trebalo bit?! Stvarno ne kuzim kako mi ovo sad nece radit a radi mi sve i PCSuit i OxygenPhoneMenager i FileMenager i Send to N6600 i sve preko BT zato ne kontam u cemu je kvaka, ako sve ovo radi znaci da su podeseni ti COM portovi?
Eto ako kom sta mogu pomoc ove dvije slike da pomogne meni.
![]()
![]()
...ovaj drugi screenshoot je od Puppet Mastera...on ti mora biti totalno isključen,tj. onaj status ti mora biti ovakav kakav je na slici (no device selected)...zatim u Connection Properties mora BT biti isključen na svim portovima...
...a konekciju između tog programa i moba ostvaruješ tako što prvo,kad otvoriš BluViewer na kompu,odeš na podizbornik "Bluetooth",pa "COM Settings" i izabereš COM 5...onda izabereš "Start"...nakon toga na mobu uključiš naj-prvu ikonu s desne strane i to je to...javi ako ne radi il nešto ne razumiješ...
o.k. namjesteno i radi al opet ne bi bilo interesantno da nije zajebancija!!!!
Poslje par sekundi mi se zatvori program i izbaci sljedece
![]()
a ovako to izgleda u praksi, koliko traje. Mogu zakljucit da je uzasno sporo i da je reprodukcija prelosa. Samo neznam jel tako i izmedu dva moba.
![]()
...i meni se to događalo...riješeno je na ovaj način: podesi u mobyu da ti slika bude "Medium" i "160*120"...onda ne bi trebalo biti problema...
Šteta kaj to ne radi na Motoroli V525![]()
Bookmarks