E ovak:
Sto se tice Cardinale-a. Nakon isprobanih skoro svih GPS programa moram rec da mi se ovaj...nekako najmanje svidja. Nisam previse cackao po njemu, ali zivcira me uzasno sto se ekran gasi tjekom navigacije (vjerovatno ima negdje u postavkama da se to podesi, al ja nisam nasao). Dosta je otezano trazenje adresa, tj ukucavanje zeljenog mjesta, zakomplicirali su previse. Ono sto ja koristim i pokazalo se ok su GarminXT i Igo8. Eto to je moj misljenje o cardinale-u.
Sto se tice kuhanih romova i originala.Eto poslusao sam tvoj savjet i vratio se sa kuhanog 6.5 na tvoj predlozeni 6.1 te instalirao indeticno sve programe koje si tamo nabrojala. I moram rec da posto sam zadnjih par mj. koristio kuhani roma, vracajuci se na orig. nisam se bas previse ocarao. Ili sam navikao dosta na kuhani ili podosta mana ima u 6.1 (sto ne kazem da i u 6.5 nema) ali cini mi se da ima puno manje gresaka nego ti originalni. Naravno svatko ima svoje misljenje, svatko odabere sam rom koji mu se svidja, ne mora biti da je naletio na "onaj pravi" ali ovaj koji sam ja koristio je bio poprilicno stabilan, finger friendly itd.
No kazem svatko ima svoja iskustva, ni uredjaji ocito nisu svi isti, svatko nalazi ono sto njemu odgovara. S obzirom da cu uskoro preci na Omniu II (za koju cujem da je nebo i zemlja spram I),necu se previse zamarati sa ovom, namjestio sam ju samo da mojoj mami bude ok (a za to molim boga ako se ona snadje uopce na njoj)
Pozdrav od mene, i Josipa04 svaka casta na trudu i pomoci svima.

:

Bookmarks