= Citat = Izvorno postao maldini Pregledaj post
Garmin koji je dugo vremena bio jedini s adria route kartom (karta za hrvatsku i regiju) je užas od karte jer ima samo veće gradove
Jedino što je meni jako drago da nema potrebe kupovati externu navigaciju nego je dovoljna navigacja na mobu pogotovo ako je touch pa ima veći ekran
Mislim da brkas mogućnosti software-a i mapa, ne mozes za software reci da je los, ako nema nekog sela na mapi. Ni najbolji software nece moci nista ako imas staru mapu.

I kako mislis da je adriaroute uzas od karte? Adria route je imao probleme sa Garminovim softwareom na mobitelima, jer nije mogao naci neka sela. a kad bi ih isao potraziti rucno na karti, vidio bi da su tocno tamo gdje bi trebal biti. Dakle nije greska na karti, nego u software-u.

A ovdje govorimo o navigaciji za android. Gdje se izbor trenutno sveo na IGO8, Sygic i Copilot.

Da je i Garmin u igri, ja ne bi uopce razmisljao, i stavio bi Garmina jer se meni najviše sviđa. Dok se mojoj djevojci više sviđa IGO, a zajedno smo se gubili i sa jednim i drugim software-om.

Tako da mislim da je najbolje probati, i vidjeti šta vam paše.

= Citat = Izvorno postao vigorito Pregledaj post
...on je 320x480 a ovde se navodi Requirements: Android OS based device with HVGA resolution (480x320 pixels)
Ako okreneš mobitel horizontalno, onda ima rezoluciju 480x320, a ako ga držiš vertikalno, onda ima 320x480. Tako da samo pripazi kako držiš mobitel kad instaliraš software,i biti ce u redu