Eto moje prvo navigiranje u zivotuisao sam do pumpe malo splavit auto pod mlazom i usput sam iz zabave ukljucio iGo. Mob je bio na sredisnjem grebenu izmedju pepeljare i mjenjaca, tako da nisam bas mogao zuriti u ekran i nisam vidio koliko fino/grubo scrola cestu.
Posto sam nakon pranja isao malo provozat da posusimm auto naravno da sam iskoristio priliku i isao dalje od cilja i tako varao navigaciju, no sva tri puta se uspjesno re-rutala. To je sve bilo u krugu 2-3 km od cilja. Kruzni tokovi su svi oznaceni, jedino nije OMVova benzinska na kojoj sam bio, a izgradjena je prije kruznog toka.
Kad dolazim na neko skretanje, imam dojam da upozorenja kasne kojih 50 metara, pri brzini 60-70 Kn/h a kad sam stigao na cilj, tocno me obavijestio :-) Ako je to sve OK, nemam prigovora na sporost, ionako nisam isprobao ostale navigacije pa se nemam na sto bunit.

isao sam do pumpe malo splavit auto pod mlazom i usput sam iz zabave ukljucio iGo. Mob je bio na sredisnjem grebenu izmedju pepeljare i mjenjaca, tako da nisam bas mogao zuriti u ekran i nisam vidio koliko fino/grubo scrola cestu.

Bookmarks