http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/tel...aid&mobile=277
Ima li itko ovaj mobac?jel to neka nova marka?kakav je mob?
http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/tel...aid&mobile=277
Ima li itko ovaj mobac?jel to neka nova marka?kakav je mob?
Imao sam ih ja na testu, Movens je uvoznik, dosta dobri dual sim uredjaji, nista wow, price&preformance u najboljem omjeru.
zna li netko da li u ovom mobitelu obje kartice mogu radit istovremeno
Mogu:
S iste stranice, o General Mobile DSL1:General Mobile predstavlja uređaj koji radi sa dvije SIM kartice istovremeno.
Sofisticiran i seksi, novi General Mobile DSTL1 za kojim se okreću svi, pogonjen je Android operativnim sustavom.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pretpostavljam da je jedan lockan na tele, a drugi???
i postoji li mogucnost odkodiranja?makar sa onim universal sim karticama...
stvar je u tome da imam 3 kartice, a glupo mi je nosit 3 mobitela...ne treba mi nista posebno na tom drugom mobitelu, samo da baterija traje dovoljno dugo, da ima mp3 za zvuk zvona i poruke i BT...i to je to...
u tom slucaju prodala bih oba druga moba koja imam
jel se moze otkljucati ako je zakljucan?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Imaš kineza sa 3 utora za SIM kartice![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
naravno da mogu, vrlo jednostavno se obavljaju pozivi sa jednog ili drugog broja.
tutlek imas bolje rjesenje samsung c5212 ili d880 ili b5702.......to su telefoni za tebe
aj da i ja kazem nesto...
general mobile dst-13 kupljen u t2..
nije najnovije cudo tehike...ali radi sve super....software je star ko biblija ali je sve unutra slozeno logikom...netko bi rekako da je nokia slagala software...potpuno jednostavan meni sa svim bitnim postavkama u koja ulazite i mjenjate sa lakocom ...bas mu nista ne fali...
mali je i tanak....napunio sam ga i cjeli dan tipkam po njemu....od 3 crtice niti jedna mu se u toku dana nije ugasila...jos uvjek je pun..za mene cudo posto sam imao i vece marke razvikanih baterija koje su crkle posle pola dana...
izgled punjaca je smjesna strana povjesti....debeli kabel koji bi mogao podrzati i cjelokupnu kucnu struju...nije bas da su se rastrgali duzinom kabela (60-70cm)...
ne dobivate u paketu micro sd karticu...upute u maloj tekici su katastrofa...nema slika..upute su ravne slaganju atomske bombe.....u biti bezvrjedane upute ....papir u njima vam moze samo koristiti u wc-u...
slušalice nisam probao....
tonovi koji dolaze sa njim vas dovode u napast da ga razbijete...svakako ubaciti druge zvukove....sa blootothoom koji radi savrseno dobro.....
vjerovali ili ne dobra stvar je sto ako stavite zvuk na maximalno probudicete i sve kineze koji su radili taj mob...zaista jak zvuk...morate ga staviti na pola....
kamera je vga..ali koga briga..imam digitalni foto aparat..
sve u svemu.....mobitel koji su radili kineski zidari igrajuci se pravljenja softiciranih stvari radi predobro....za 300 kuna pogodak tko zeli mob koji radi sa dvije sim kartice...
Bookmarks