Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam di je nestao moj post. ispisao sam hrpu toga.

ukratko, kupi 5800 jer neces pozaliti. ima par boljki koji se rijese u jednom danu (zvucnik i rupica) u mobisu, ali nove serije vise nemaju te probleme. sve probleme vezane uz nadogradnju se rijese bez muke, jer ako i ne mozes sa svojim PC, promijenis ga u pol minute. kaj se tice programa sa n73, ona koristi symbian s60ver3, a 5800 s60ver5. mogu se koristiti samo odredeni programi uz virtualnu tipkovnicu, ali ti je nebitno jer vec svi binti programi su prilagodeni za s60ver5.

neku vrstu zagg-a imas za kupiti u hami i vip centrima. ja sam kupio u vip centru u makrismirskoj (tam kod pp maksirima). nije zagg, nego neki drugi proizvodac, ali isto uspijesno stiti od ogrebotina.

edit: isti topic si postavio na forum.hr, i tamo sam odgovorio. skroz sam se zbunio, hehe. bar znam di je post.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    NOKIA N73
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zayl Pregledaj post
    ne znam di je nestao moj post. ispisao sam hrpu toga.

ukratko, kupi 5800 jer neces pozaliti. ima par boljki koji se rijese u jednom danu (zvucnik i rupica) u mobisu, ali nove serije vise nemaju te probleme. sve probleme vezane uz nadogradnju se rijese bez muke, jer ako i ne mozes sa svojim PC, promijenis ga u pol minute. kaj se tice programa sa n73, ona koristi symbian s60ver3, a 5800 s60ver5. mogu se koristiti samo odredeni programi uz virtualnu tipkovnicu, ali ti je nebitno jer vec svi binti programi su prilagodeni za s60ver5.

neku vrstu zagg-a imas za kupiti u hami i vip centrima. ja sam kupio u vip centru u makrismirskoj (tam kod pp maksirima). nije zagg, nego neki drugi proizvodac, ali isto uspijesno stiti od ogrebotina.

edit: isti topic si postavio na forum.hr, i tamo sam odgovorio. skroz sam se zbunio, hehe. bar znam di je post.
    daaaa sorry kaj sam te smotao xD

znači zaključak je sljedeći - kupuje se aliiii treba čekat sad treći / četvrti mjesec... nadam se da će bit u ponudi tada
    naravno, ide i zagg uz to

emm... jel imate onda još kakve savjete za n73 i zamjensku bateriju? da li mi se isplati uzet zamjensku na 3 mjeseca? :/ s obzirom da su mi većina ljudi rekli da ne valja...
    Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
    u PROŠLOST nas nose sjećanja
    u BUDUĆNOST nas nose snovi
    CLICK HERE Thx

Slične teme

1. [5800] nekoliko igrica za mobitel
    By nibs in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 24-12-2009, 09:14
  2. [N93] nekoliko pitanja
    By zrino in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 15