Join Today
Zatvorena tema
Stranica 4 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4
Prikazujem rezultate 76 do 98 od 98
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Sretan Božić i Nova 2010. godina uz Sony Ericsson Aino!

Božić je blizu
    Darovi stižu
    Još čekam ja taj dan
    Aino? Java ili san?

Obitelj se skupila sva
    Da ih s Ainom poslikam dva po dva
    U bijelom on je omotaču
    Svi će oko mene da ljubomorno plaču

(ref.)
    Aino, Aino
    Mi savršen smo par
    Dođi meni pod bor na dar!

Aino, Aino
    Proslavimo godinu 2010. novu
    Za tebe dao bih i svu svoju lovu!

On tajnu skriva
    Tipkovnica se sramežljivo otkriva!
    Zvončići u Ainu zvone
    Mp3 player u san nikad ne tone

Dočekajmo mnoga Božićna jutra
    Zajedno dočekajmo sutra
    Želja moja je sada
    Da te još više pazim i mazim i neće biti jada

(ref.) x2
    Aino, Aino
    Mi savršen smo par

Aino, Aino

Dok hodam po ulici
    Izgubljen i sam
    Maštam neprestano o tebi
    Jer ti si meni taman!

(ref.) x2
    Aino, Aino
    Mi savršen smo par

Aino, Aino

AINO!

(znam da su Božić i Nova godina prošli, ali mi je ovo palo na pamet pa sam i napisao )
    Zadnji uredio marin_959 : 22-01-2010 u 22:13

2. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SE Satio

Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio

Sa ovim bih stvarno morao da se složim. Iako sam debelo zagazio u 5 deceniju života i dalje sam zaluđen novim tehnologijama. Za mene, već odavno, mobilni telefon nije samo telefon već i sveobuhvatna komunikaciono, poslovno, multimedijalno i navigaciona naprava. All in One. Trenutno apsolutni minimum koji treba da ispuni mobilni telefon koji koristim je Symbian, WLAN, GPS, veeeliki ekran, i sveobuhvatna multimedijalnost.

Šta reći za SE Satio? Apsolutno savršen za mene, ali za sada i nedostižan. Ali da ga imam koristio bih ga za :

1. Fotografisanje i to mnooogo;

2. Maksimalno korišćenje interneta i web servisa ( Gmail, FB, Skype, Google Talk, VoIP, You Tube...). Sa Symbian OS i WLAN-om korišćenje navedenih servisa je "Piece of Cake" i veliko zadovoljstvo;

3.Multimedija... Filmovi i muzika. Naravno. Sa odgovarajućim aplikacijama za Symbian, smeštanje i gledanje DiVX filmova sa prevodom je pravo zadovoljstvo. Naročito na takvom ekranu;

4. GPS navigacija- GPS modul + Google Maps ili Garmin + mape = nema više lutanja. I najduži put se može isplanirati, a Satio će vas odvesti do kućnog broja;

5. Ne bih zanemario ni poslovne mogućnosti ovog dragulja. Smeštanje, čuvanje, editovanje i kreiranje MS Office dokumeta je za mene jako važna stvar. Sinhronizacija sa datotekama na računaru isto. Kuda god da krenem moja dokumenta, kalendar, kontakti i obaveze su samnom. Prava mala kancelarija u džepu;

6. I ne najmanje važno - kada god ga stavim na sto bio bih u centru pažnje. A to uvek prija.

Zar ne?

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rješavajući kviz, kao idealan mobitel, ispao mi je Sony Ericsson Satio, kao i mnogima ovdje.

Kada sam vidjela mobitel, odmah me osvojio svojim profinjenim izgledom, elegantnim, lagano zaobljenim linijama, kombinacijom mat i sjajne crne boje sa srebrnim detaljima...i to samo na osnovi slike. Sigurna sam da ga je držati u ruci poseban osjećaj, a tek imati ga...ah, pusti mašti na volju. Istovremeno vrlo poslovan mobitel izgledom i funkcijama, a opet posjeduje sve za zabavu i multimediju. Obzirom da ne volim nositi brdo stvari sa sobom, a opet to radim - eto, baš danas sam kopajući po torbi uspjela nekako povući slušalicu sa uha sa svog crvenog SE w910i i slučajno nagazila na nju...i cijeli sam dan tužna zbog toga. Vežem se za stvari, takva sam. No, iako je slušalica samo lagano napukla, zapravo više je izgrebana no slomljena, svakako ću kupiti nove jer ono što je lijepo nemože biti izgrebano i polovično.

SE Satio je apsolutno sve što mi je potrebno u jednom. Idealno za mene. Napokon.
    Stvarno predobra stvarčica, opremljena svime što mi treba...Najviše me se dojmila 12.1 megapixelna kamera jer mi je fotografija i ljubav i strast i uvjerena sam da bi kamera radila svakodnevno. Također, Satio ima apsolutno sve što očekujem od multimedije na mobu...nadalje, memorija je dovoljna za sve što mi pada na pamet, a k tome i proširiva. Excellent!
    Takvi mobiteli, poput Satia, su san svakog tko drži do sebe i tko će znati cijeniti njegovu posebnost, vrijednost i funkcionalnost. I tko će ga zadržati neko duže vrijeme, a ne ga odbaciti čim izađe prvi slijedeći 'more fancy' mobitel. Svakako da bih ga voljela imati, no trenutno jedini način je da ga osvojim u vašoj nagradnoj igri. U Satio se zaljubiš na prvi pogled, osim u njegovu cijenu koja je sada, nažalost, previsoka za većinu...pa tako i mene.

Tko god da ga dobije, neka uživa u njemu...do kraja...u potpunosti. Jer ovaj mobitel ne zaslužuje drugačiji tretman.

Sretno svima koji sudjeluju u nagranoj igri!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2009
    Bodovi
    5.066
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.066, Nivo: 16
    Bodovi: 5.066, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Riješio sam i ja taj kviz i meni je ispao Sony Ericsson Satio
    Ne želim tu pisati nikakve pjesmice, dnevnike, filmove, stripove ili slično, mislim da je ipak bolje biti sikren i reći što mislim o ovom mobitelu i što mi se kod njega sviđa i što najviše trebam.

Pregledao sam njegove specifikacije, stvarno dobar mobitel. Trenutno koristim SE k610i i vrijeme je da ga zamijenim.

Najviše me iznenadila kamera 12 MP, sa autofokusom i xenon bljeskalicom,face and smile detection... Stvarno super. Bavim se tu i tamo fotografijom, želim zabilježiti zanimljive trenutke sa prijateljima, trenutke u mraku ((: jer još nisam imao mobitel sa bljeskalicom) i mrtvu prirodu i sve ostalo što se može.

Sviđa mi se što ima funkcionalan touchscreen koji u potpunosti radi a k tome je velike rezolucije (jer umirem da nabavim dobar mobitel sa touchscreenom). A ni prstići mi nisu debeli da ne bih mogao koristiti touch screen
    Još k tome se može nadodati memorije.

Prije sam bio zaluđen iPhoneom pa nisam vidio da postoje i drugi mobiteli koji su gotovo jednako dobri kao iPhone, pa čak i bolji.
    U mnogim aspketima Satio je superiorniji od iPhonea. Samo što je eto taj Appleov uređaj previše razvikan pa drugi mobiteli sa daleko boljim kvalitetama, aplikacijama, hardwareom i mogućnostima ne dolaze do izražaja.

Tvrtka se stvarno potrudila da napravi odličan touchscreen mobitel koji je privlačan dizajnom i koji osvaja svojim specifikacijama skoro sve korisnike, jer ima potrebno da bude ono što korisnik želi, a da ne govorim o tome kako ga samo pravi umjetnici i fotografi mogu koristiti zbog 12 MP kamere, barem ne moraju sa sobom nositi fotić i mp3 i slične stvarčice.

Također mi je jako korisna stvar GPS (google maps). Kad sam bio prije nekoliko mjeseci u Pragu na maturalcu, malo sam se zgubio u gradu sa frendom jer smo izišli na krivu stanicu, eh kako sam onda poželio mobitel sa GPS-om, bio sam u milijunskom gradu negdje u nekim ulicama koje su bile prazne u 5 ujutro, strašno!

Još jedna stvar koja mi je potrebna je WiFi. Besplatni internet... Hmm. Stalni sam korisnik interneta i često provodim vrijeme tražeći informacije, gledajući YouTube, programirajući, pregledavajući portale, forume... WiFi mi stvarno može pomoći da to radim i kad nisam kod kuće, jednostavno kad sam negdje a trebam neku informaciju sa neta, spojim se preko WiFi i to je to. Mobilni internet je potrebna stvar, a surf pakete si baš ne mogu priuštiti.

Satio mi je dobar zbog svog dizajna i to što na početnoj stranici mogu podešavati shortcuts, quick access...

Mogu samo pohvaliti Sony Ericsson jer su jedna od vodećih proizvođača mobitela i koji znaju svoj posao, proizveli su veliki broj mobitela koji su prilagodili korisnicima koji će ih koristiti. Zbilje znaju što znači industrijski dizajn i prilagodba potrošaču. Ne bih se čudio da uskoro naprave mobitel koji će potuči taj Mega popularni iPhone i Nexus One.

Iako si ne mogu priuštiti ni jedan bolji touchscreen mobitel, bio bih zadovoljan i sa ovim, ma šta zadovoljan, ovaj mobitel bi mi bio kao extra mali laptop, gotovo sve što želim i trebam od informatičke tehnologije bi mi bilo na dlanu.

Iskreno - želio bih ga osvojiti jer bi mi taj mobitel otvorio sasvim novu perspektivu mobilnih uređaja i ponudio bi mi mnogo lakši pristup informacijama, medijima, internetu i gps-u. Šanse su vrlo malene, a moja sreća je ispod ništice tako da mislim da ga neću osvojiti, ali ipak nada umire zadnja, a može mi umrijeti ili oživjeti 25.1.
    Zadnji uredio kapitali : 23-01-2010 u 16:58

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Stara moja cigla
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face Ulomak iz moga dnevnika o mome pronalasku savršenog mobitela! Sony Ericsson Aino!

Dragi dnevniče,

ugledao me iz daljine. Ugledala sam njegove prekrasne obline 104 x 50 x 15.5 mm. Očarao me svojim pogledom. Otišla sam kući. Drugi dan, uputio mi je novi pogled sa svojim touch zaslonom od 432x240 pixela. Prišao mi je i otkrio svoju predivnu tipkovnicu.
    Pozvao me na šetnju. Hodali smo duž rijeke, a on je stavio ruku oko moga vrata. Odmah sam znala da je to mobitel kojega ću imati. Sony Ericsson Aino. Od tada više nisam mogla prestati misliti na njega.
    Nalazili smo se svaki dan na našemu mjestu pod mostom. Uvijek me zabavljao sa svojim pjesmama na memorijskoj kartici. Sa svojim me objektivom od 8 megapixela i 16x zoom-om potajno gledao. Nasmijala bih se, a on bi me slikao koristeći opciju Prepoznavanja lica.
    Prolazili su mjeseci, a ja sam bila sve luđa za njim. Ludo smo se zabavljali igrajući PLAYSTATION 3 preko Remote Controla. Jednoga dana, iznenadio me kartama za Pariz koje je kupio preko interneta koristeći 3G tehnologiju. Joj, taj Aino. Uvijek pun iznenađenja. Pristala sam.
    Otišli smo u Pariz jednoga sunčanog dana u Sonyvillu. Bilo je tako romantično. Nikad se nismo izgubili zahvaljujući njegovom GPS-u. Kada smo bili na Eiffelovom tornju i gledali parišku panoramu, on se spustio na koljeno i pitao me: "Hoćeš li se udati za mene?"
    Bila sam šokirana. Kao iz topa sam rekla: "Hoću!". Zatim smo se strastveno poljubili.
    Vrativši se iz Pariza, bili smo nerazdvojni. Aino je dizajniran baš za mene. Na dan vjenčanja sve je prošlo savršeno. Aino je bio predivan u svome bijelome odijelu. Za medeni smo mjesec odlučili otići u Grčku. Bilo je predivno i to su bili najbolji dani moga života.
    Kada smo se vratili iz Grčke, saznala sam da sam trudna. Aino je to sjajno prihvatio. Otišli smo zajedno na pregled kod doktora Satia. On nam je priopćio još ljepšu vijest. Nosila sam blizance. 9 mjeseci kasnije, čudo se dogodilo. Rodila sam predivne male djevojčice, Ainu i Eriksoniju.
    Svi smo se uselili u predivnu kuću u predgrađu i tamo nastavili svoj zajednički život. Aino je bio predivan otac jer je uvijek bio dostupan zahvaljujući svome stolnome punjaču. Naše su kćeri odrasle, otišle na fakultete, a Aino i ja smo opet ostali sami i živjeli sretno do kraja života.
    To je moja ljubavna priča koja mi je promijenila život i donjela 3 najvažnije osobe u mome životu (a nadam se i novi mobitel).
    Zadnji uredio snjezana.64 : 25-01-2010 u 01:19 Razlog: Podebljala sam neke dijelove teksta da se vidi koje bih to specifikacije koristila.

7. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink Sony Ericsson Satio

svima ali ja necu biti toliko rijecita! Da li je potrebno naglasavati koliko volim fotografirati kad mi je rijesenje kviza - mobach s 12 megapikselnom kamerom?! Uskoro mi je rodjendan i nadam se da cu mozda bas zahvaljujuci ovoj nagradnoj igri moci zabiljeziti sve "dobre" trenutke toga dana!!! (koliko inace imam srece znam da nista od toga ali uvijek postoji prvi puta) hehehehehe ... pozz svima

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ja hoćem Sony ericssona :]

Sony Ericsson W705... kekssi
    mjuzikica svira :wiwi:
    ja sam vam frik za mobitele... obožaffam elektroniku sony ericssone pogotovo
    imala sam valjda već osam sony ericssona
    i švaki mi je kekssi na svoj način
    i baš hoćem ovaj...
    kad budem veliki ja ćem skupljati sony ericsson mobitele... i stare fotoaparate xD

e da i obožaffam nagradne igre
    i onak voljam se pikčurat. i to s mobitelom. i to u ogledalu
    tako mi mlijeka u prahu, sad ste me zainteresirali :]
    anyway... ne znam više kaj napisat, pa...
    babaaj, pussa svima <3 ˙(: :*
    Zadnji uredio Einss : 23-01-2010 u 20:41 Razlog: sjetila sam se nečeg :)
    Postoje dvije vrste svijeta. Jedan je moj, a drugi podijelite međusobno :]

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    T68i, motorola V3
    Operater
    t-mobile, VIP
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno da mi je na kvizu ispao Sony Satio. Vaš kviz jednostavno čita misli ili dobro prosuđuje korisnike. Ta još se sjećam svog prvog mobitela Ericsson T20, kojeg sam kupio počekom milenija, te me je uvijek vjerno služio posebno u trenucima kada u nikoga nije bilo signala osim...u naravno mojem malom tenku T20. Onda se je već znalo da dobro prosuđujem kvalitetu tehnike i tako je ostalo do danan današnjeg. Ipak... najbolji trenuci vezani za ovaj vrhunski brand jest Sony Ericsson T68i, prvi mobitel sa kolor ekranom. Znam da sam dva mjeseca crnčio u pekari, te za drugi posao odabrao čišćenje plaža ne bi li ga točno sa datumom izlaska kupio. Priznajem...tada sam bio totalni Mobil freak, te dan danas imam na kutije vaših časopisa, odakle smo ja i prijatelji gutali i upijali svaku riječ koja je izlazila iz Vašeg pera. Sony Ericsson je bio zakon, toliko je bio „mrak“ da su mi ljudi svakodnevno dolazili kući, gledati to čudo od tehnike, nudili duplo veče cifre nego sam ga platio...ali naravno da je bilo uzaludno. „Ljubav“ na prvi pogled se je stvorila i od tada nisam nikada imao drugu marku (osim jednog poklonjenog) osim Sony Ericssona. Roditelji, sestre, njihova djeca, prijatelji...kad god bi im kupovao mobitel kao poklon postojala je samo jedna marka, a ako je nije bilo u nekom dućanu...nema veze, tražili bi dalje, dok ne bi naišli na odgovarajući model iz Sony Ericcson obitelji. Danas, eto skoro 10 godina kasnije, još uvijek koristim moj dragi T68i. Imao sam Xperiu u rukama, poklanjao W i T serije, čak sam bio i blizu da nabavim P1 ali...ali meni je bila potrebna evolucija mobitela ,a ne revolucija koja se događala iz modela u model. Evolucija se događa jednom u nekoliko tisuća godina, a ako je prenesemo na tehnologiju, dekada u tehnološkom razvitku znači mnogo. Evoluciju Satia i Aina (u početku pod drugačijim razvojnim imenima) sam pratio od prvog dana. Onaj dječarac koji je upijao vaše kritike, osvrte i recenzije se probudio te je jednostavno znao. Kada Jedan od njih iziđe na naše tržište, svakako će biti moj. Nema smisla da se raspišem o njihovim podacima jer svaki posjetioc ovog foruma zna napamet njihove podatke i karakteristike, no da li su ih pratili u razvoju još od malih nogu, kad su samo crtež na papiru bili...hmmm...
    Ova tema je napravljena za pisanje komentara o karakteristikama Satia, koje nam se najviše sviđaju i zašto... no meni ne bi bila dovoljna ni cijela knjižica da je ispišem, več bih o poznavanju njegovih karakteristika (koje su uvaženi natjecatelji i forumaši fenomenalno opisali), to rekao ovako. DA postoji državno prvenstvo u opisivanju Satia osvojio bih prvo mjesto.
    Posao mi je vezan za fotografiju i internet te od Satia jednostavno ne postoji bolji mobitel kao zamjena za moj T68i. Već samo jutarnje buđenje sa fenomenalnim alarmom i pogledom na „custom“ sat bi pričinjalo još veče zadovoljstvo, a brzi pogled u planer ne bi ostavljalo mjesta nedoumici „što, kad i kako“. Umijesto da vucaram laptop i teški dslr aparat, izlazak na teren bio bi prava smijurija, te bi još u autobusu uspio odgovoriti na sve mailove koji su stigli u toku noći i jutra. Putovanja trajektom bi napokon postala zanimljiva te bi Satiova kartica sigurno „vrtjela“ mnogo starih live albuma prije nego li baterije dođe do polovice. Ne bi bilo više iskrivljenih leđa od silne tehno opreme, a i napokon bih mogao odahnuti od stalnog nadgledavanja ruska da ga ne bi netko u gužvi ukrao, otvorio itd. Što da tek kažem kada dođem na koncert i stanem fotografirati? Kao fotograf dopušteno mi je slikati prve tri pjesme i zatim ti osiguranje oduzme fotoaparat, zaključa ga na sigurno do kraja koncerta, a tebe pusti na miru da nastaviš slušati do kraja koncert. Bilokakav fotoaparat je zabranjen ali mobitel..mobitelom možeš fotografirati i snimati do mile volje. Tako je i u backstageu, na pokusu...bilogdje. Mob može, DSLR ne. Zamislite samo iznenađenja kakve bi fotke imao i odmah uploadao na web nakon cijelog koncerta, ili videa iz green rooma čak i specijalnog video intervjua sa nekom od vodećih svjetskih zvijeda... Ali znam da za nagradu vjernosti, Sony Ericcson uz pomoć Mobila, još može ispraviti sve to. Čekaju me Sting, L.Coen, Deep Purple, Metallica, T-Mobile InMusic festival...a ja još sa svojim vjernim T68i
    Nego znaju li ljudi uopće koji je logičan nastavak Satia? Pa naravno, mob kojeg ću kad tad imati, a to je Sony Ericsson Vivaz i to u svemirski crnoj (Cosmic Black) boji. Nikad čuli? Pff i ne čudim se no to je priča za neki drugi put koju možda napišem upravo sa Satia, dok se budem vračao sa nekog od koncerata =)

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    prastari samsung sgh-E730
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio
    Zašto bih baš ja trebao dobiti mob!?
    Nema tu toliko slova da napišem sve razloge no prvi je jer sam prošle godine kupio svojoj ženi novi samsung a ja naslijedio njezin stari koji sada navršava 6 godinu i nikako da meni neko kupi novi.Svaki puta kada si želim kupiti novi uvijek se predomislim i kupim svom sinu nešto tako da ja ostajem kratkih rukava... Ali nije mi žao dijete je na prvom mjestu...ako ima netko kome je potrebniji nego meni dajte ga njemu ili njoj ako mislite da sam ja baš taj....obečajem da ču ga maziti i paziti sljedečih minimalno 6 godina!!
    Pozdrav svima na ovim stranicama!!

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink Sony Ericsson Satio

Naravno da je moj mobitel snova Satio!! Kad sam ga vidila prvi put, to je bila ljubav na prvi pogled! Taj mobitel je jednostavno oličenje savršenstva.
    Sony Ericsson je uvijek 3 koraka ispred svih te stalno iznova pomiče granice.
    Satio je čisti dokaz njihove originalnosti i savršenstva.

Kamera od 12,1 MP čini posebnim ovaj telefon između svih ostalih jednoličnih mobitela. Ova kamera snima sjajne fotografije koristeći fotoaparat s dodirnim fokusom i 12,1 megapiksela te ksenonskom bljeskalicom.
    Sve zaustavljene vesele trenutke možete podijeliti sa dragim osobama preko Picasa Web Albums, blogova i putem MMS-a. Picasa Web Albums pruža vam mogućnost da unosite komentare izravno na fotografije baš kao na Faceboku.

Na ekranu osjetljivom na dodir, dostupno je 5 panela u "stand by" stanju na kojima možete direktno dodirom izabrati željenu multimediju i programe.
    Ovaj vrhunski mobitel može vam pružiti sate i sate zabave zahvaljujući svom 3,5-inčnom nHD zaslonu na kojem možete gledati filmove koje got poželite ili slušati glazbu, igrati igre....a sve to možete skinuti iz PlayNow, bilo kada i bilo gdje do 7,2 Mps!

Zaista, vidjela sam raznih modela mobitela, ali Satio je nešto posebno, oduzima dah svojim mogućnostima. Zaslužuje mjesto na tronu, kao kralj mobitela.
    Ovaj mobitel otvara nova vrata u svijetu mobilnih telefona i baca rukavicu izazova konkurenciji.

Nadam se da ću postat jednog dana sretna vlasnica ovog toliko željenog mobitela. To bi mi bio najbolji dar za skori rođendan!!

Hvala Vam na pruženoj prilici.

Pozdrav i sretno svima.

Sony Girl

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Samsung P-520
    Operater
    Vip i T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I tako ja došla iz noćne u nadi da ću osvojit mobitel... Još uvijek ga očekujem kao nagradu i poklon za rođendan ( za lijepe želje nikad nije kasno ).
    Hehehehehehehe ))
    Predobar je i šta god mi pričali o njemu to je jednostavno tako i svi to vrlo dobro znamo, ali da ne pretjerujem.... Jako bih bila sretna i zahvalna... Recesija u državi mi je ubila svaku nadu da ću uskoro kupit novi mobitel. Svi okolo kupuju i kupuju..... ;(((((( Harač ovdje harač ondje i nema šanse
    Unaprijed hvala....
    Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ))

Hitna vas voli <3

Ovaj je mobitel tvoj idealni rođendanski poklon

Sony Ericsson Satio

Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio
    Satio je prvi mobitel s fotoaparatom od 12 megapiksela. Fotografije su zaista odlične.

Čak je i kviz potvrdio da mi je najbolji poklon za rođendan ))

HMP rules )

Please please please please please

P.S: Nikad nisam ništa osvojila mislim da bi bio red i na mene konačno nakon 25 godina
    Zadnji uredio ravilov : 26-01-2010 u 12:18

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zna li itko kada će biti rezultati? Hvala

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zahvaljujem se svima koji su pisali komentare u ovu temu, drugi krug nagradne igre je završio. u najužem izboru za mobitel je nekoliko vaših postova. teško je odlučiti koji je najbolji. pobjednik će biti uskoro objavljen.

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I još uvijek ništa....Može li netko barem neku informaciju dat kad će biti rezultati?? Hvala

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobitnik Sony Ericssona Aino je bkova2010.

Čestitamo dobitnicima.

Više o nagradama te idućem krugu nagradne igre u kojem mozete osvojiti nove mobitele pročitajte na stranici: www.mobil.hr/nagradne

Novi nagradni krug je krenuo http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/
    Zadnji uredio joker : 30-01-2010 u 01:39

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj je rezulat bio Sony Ericsson Saito .Želio bih reći da bi bio stretan kad bi dobio taj mob jel još nisam imao niti jedan .Pročitao sam sve o njemu i čini mi se nako dobrar i popularan mobitel ako ga dobijem to će mi biti pri mobitel u životu.Puno Hala vaš Tomi-Tomekica

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nazalost, taj krug nagradne igre je zavrsio, kao sto vidis iznad.. ali imas drugi krug sa drugacijim pravilima http://mobil.hr/nagradne/
    cvita

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dragi forumaši,

krenuo je novi nagradni krug, ovaj puta se dijele dva mobitela Sony Ericsson T715 i Sony Ericsson Elm.

Adresa kviza je i dalje http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/sonyericsson

Kraj kruga je 1.5.2010.

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto meni piše da je za mene idealan mob sony ericsson Xperia X10.. što je sol na ranu jer u ovo recesijsko doba nemam šanse da dobijem takvo čudo tehnologije koje vjerojatno košta više nego što bih uštedila u 3godine, kada bih štedila ofc hehe
    e sad, ja ne kužim pola stvari o tom mobitelu, to je sve novo za mene, moj trenutni w580i nema takvih čuda u sebi. a ni prethodni w800i također (pokoj mu duši).
    pa da krenem sa analizom
    'radi se o WVGA 4-inčnom ekranu s kapacitivnom tehnologijom'- ne razumijem ni riječ, ali zasigurno je nešto dobro
    'ekran je od ogrebotina zaštićen finišem ugodnim za prste. Ekran prikazuje 65.536 boja, jer se radi o TFT ekranu. Općenito mobitel dobro leži u ruci, a dolazi u dvije boje kućišta – bijeloj i crnoj.'- ma nebi ja njega ogrebala, da imam takav mobitel, pa držala bi ga u helo kiti plišanoj torbici za mobitel a vadila ga samo kad bi netko zvao. i vjerojatno rekla da ode na msn da ne packam novi mobitel.. lijepo što je u puno boja, volim šarene stvari xD i neka on dobro leži u ruci ali da je moj, ležao bi na nekom postolju, zaštićen od nespretnih ruku
    'Dakle, ovo je prvi Sony Ericssonov mobitel koji radi na Android OS-u, a trenutno je podržana verzija 1.6.'- ja fakat nemam pojma kaj je android os, a i da mi netko krene objašnjavat, vjerojatno nebih skužila, ali sigurno je nešto dobro hh
    'S obzirom na fancy dizajn ovaj će mobitel zainteresirati sve fanove Sony Ericssona'- to zasigurno, jer jesam veliki fan se, imam 3 razbijena i četvrti se još drži D
    'Timescape omogućuje da se na jednom mjestu prate društveni servisi – Facebook i Twitter, postavi račun elektronske pošte, itd'- e tu se vidi da su mislili na nas balavurdiju koja ne može sat vremena bit bez fejsa, bez da gledamo ko nam je komentiro ili lajko status/sliku/nešto treće. veliki LAJK
    'njegova primjena kao navigacijskog uređaja je vrlo korisna. Osim Google Mapsa, telefon može koristiti Wisepilot navigaciju' - ohoo e to bi mi dobro došlo jer se nisam samo jednom izgubila -.-'
    'A fotografije se mogu geotagirati s lokacijom na kojoj je fotografija napravljena. Vrlo korisna funkcija koju posjeduje sve više mobitela.' - e pa moj ovo ne posjeduje a bilo bi veoma, veoma zabavno da to ima, brijem da bi slikala sve živo i tražila da locira hh
    'Dolazi s memorijskom karticom od 8 GB' - budući da bez muzike ja ne izlazim iz stana, a ovdje stane jako, jako, JAKO puno pjesama, još veći LAJK
    'Fotoaparat je 8-megapikselni, radi dobre fotografije, te podržava hrpu toga – auto fokus, prepoznavanje lica i osmijeha, stabilizator slike, slikovno blogiranje odmah nakon napravljene fotografije, geotagiranje (geo označavanje)'- alo pa to je bolje od mog digitalca (a jesam napredna s tehnologijom -.-') i mislim da bi slikala sve, sveee što vidim. wannabe fotografkinja
    'Pored leće fotoaparata nalazi se LED bljeskalica.'- i opet se sjetim svog w800i sa tako krasnom bljeskalicom, ovaj sada to neeema, nedo bog da mi se nlo spusti pred kuću usred noći, nebi ga mogla slikat bez blica a-a
    'a oni koji žele slušati glazbu na slušalicama s 3,5 mm utikačem i to mogu zahvaljujući istoimenoj audio utičnici.' -prva sam!!!
    ne, uopće ne zavidim ovim rukama koje ga pipkaju na donjim slikama -.-
    i da kažem na kraju, meni se naaaaajviše sviđa što je to tači mobitel, a takav si želim već dulje vrijeme (svi ih imaju i te šeme), tatica ne želi kupiti a tko zna kada ću dobit na lutriji pa eto, žicam ovdje hihi
    e s ovim postom zaslužujem bar najlošiji tači mobitel

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lijepo, ali kviz ti je sada tipa da moraš pozvati što više prijatelja da ispune kviz na facebooku.
    Na linku u postu iznad tvoga
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam, shvatila sam to.. zvala sam ih ali čisto sumnjam da ću tako doći do ičega

Banned Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel