Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio
Osjećam se ogoljeno. Ne znam da li Vam je poznat taj osjećaj?
Vjerojatno je i Vama netko rekao - "Ma daj, ja te poznajem najbolje" ili "Eto vidiš, ne moraš ništa ni reći a ja već sve znam o tebi".
I tako idete kroz život i polako uviđate da ti ljudi, što znaju vašu osobnost, imaju pravo sve dok ne riješite kviz i ostanete pozitivno iznenađeni!
O čemu ja? Pa o Sony Ericsson Satio !
Nevjerojatno mi je kako netko moju životnu energiju, moje raspoloženje može prepoznati i staviti u tako malen (sorry prijatelju Satio, ne vrijeđaj se odmah, ne mislim na 'tvoj uređaj'), mobitel, svega 112.0 x 55.0 x 13.0 mm .
Satio moj, moram ti priznat da nisam savršen kao ti. Mislim, imam taj problem s upoznavanjem ljudi. Ali pošto smo sad prijatelji možda bi mi mogao i pomoći jer znaš što kažu 'Sjajne fotografije pokreću konverzacije!'
.
Heh, upravo vidjeh da i ti koristiš moju najdražu poslovicu - "Vidjeti znači vjerovati" tako da dok mi ne dođeš u Split možemo se jedino dopisivati preko cafe mobil foruma! Ali bilo bi lijepo da si tu, znaš da se slikamo. Lijepo je vidjeti i zajedničku fotografiju. Izgleda da sam se raspričao ali imaš ti pravo kad kažeš "Recite to fotografijom".
Ah, da. Upravo se sjetih. Nisam ti reko da sam na faxu. Student sam ti. I moja memorija je na izmaku. Svaki dan nešto novo moram pamtiti. A ti? Briga tebe ti imaš SanDisk microSD™ support memoriju. E da si na mome faxu upravo bi dobivao priznanje. Znaš prijatelju, ja sam ti imao vrlo dobre blagdane, malkice i previše dobre jer sam nabacao i koje kilo viška. Ali nećeš ti. Ti se paziš da ostaneš na svojoj težini -126.0 gr . Imaš pravo, elegenacija prije svega.
Uz fotografiju, jako ti volim i zabavu. Volim glazbu. A čujem kako ni tebi to nije strano. Znaš, pročulo se da si dizajniran da pružiš ljudima ono najbolje od zabave..
Satio, prijatelju nadam se da ćemo se i upoznati do kraja ovog mjesca. Kad budeš dolazio sam odabari boju: crnu, srebreni ili bordo!
![]()

Bookmarks