Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio
Zadnji Sony Ericsson koji mi je bio po guštu, je bio p900, od tada tražim dostojnog zamjenika i još ga nisam našao, a Satio bi mogao biti taj.
Mogu danima sjediti za kompom i traziti symbian aplikacije koje mi trebajuA kako često putujem, treba mi uredjaj na kojem mogu prekratiti vrijeme za vrijeme putovanja gledajući filmove. Kad jedrim treba mi gps za pronaći dobru valu za se usidrit i sakrit se od nevremena, a kad idem fotografirati, gps mi sluzi za dolazak do lokacije za koju sam cuo da je dobra, a ni 12mp kamera nece loše doć, da nemoram baš uvijek teglit cijelu opremu baš svugdje. Za surfanje izgleda prilično dobar, tu mi dobro dodje touch
Ukratko, treba mi zamjena za netbook u malom, sa gps podrškom. Trenutno nisam baš pri lovi da ga uzmem, ali ko zna, možda mi se posreći pa ga dobijem u nagradnoj igri![]()

A kako često putujem, treba mi uredjaj na kojem mogu prekratiti vrijeme za vrijeme putovanja gledajući filmove. Kad jedrim treba mi gps za pronaći dobru valu za se usidrit i sakrit se od nevremena, a kad idem fotografirati, gps mi sluzi za dolazak do lokacije za koju sam cuo da je dobra, a ni 12mp kamera nece loše doć, da nemoram baš uvijek teglit cijelu opremu baš svugdje. Za surfanje izgleda prilično dobar, tu mi dobro dodje touch 

Bookmarks