Sony Ericsson Satio
Prvi mobitel koji sam si kupio bio je Sony Ericsson i ostati cu vjeran Sony Ericssonu, jer se jos niti jednom nisam razocarao u njihovu ponudu uređaja. Ponovno su ispunili moja ocekivanja kada sam ugledao Sony Ericsson Satio i mogu iskreno reci TO JE MOBITEL ZA MENE, kako je izjavio Fredrik Mansson „Uz Satio mogu uživati u bilo kojem obliku zabave, bilo kada i bilo gdje“ pravi izbor rijeci samo istina. To je mobite koji omogućava pristup svim medijskim datotekama na jednom mjestu nema toga što ovaj mobitel nemože i zato je savršen za mene jednostavno SAVRŠEN
. 12,1 megapiksela, ksenonskom bljeskalicom i intuitivnim dodirnim fokusom, 3,5-inčni nHD zaslon Mobitel koristi Symbian OS što omogucava još lakše upravljanje svim funkcijama SAVRŠENOOOOOOOOO . ŽELIM GA; MORAM GA IMATI JEDNSTAVNO MOOOORAM !!!!!!!

.gif)
, kako je izjavio Fredrik Mansson „Uz Satio mogu uživati u bilo kojem obliku zabave, bilo kada i bilo gdje“ pravi izbor rijeci samo istina. To je mobite koji omogućava pristup svim medijskim datotekama na jednom mjestu nema toga što ovaj mobitel nemože i zato je savršen za mene jednostavno SAVRŠEN
. 12,1 megapiksela, ksenonskom bljeskalicom i intuitivnim dodirnim fokusom, 3,5-inčni nHD zaslon Mobitel koristi Symbian OS što omogucava još lakše upravljanje svim funkcijama SAVRŠENOOOOOOOOO . ŽELIM GA; MORAM GA IMATI JEDNSTAVNO MOOOORAM !!!!!!!

Bookmarks