Uvijek je ista frekvencija MTUa u ZG je 283 HZ.MTU se šalje cijeli dan. Telegram za telegramom. Pomoću njega se pali i gasi rasvjeta i prebacuju tarife.Od 1do10V je i kodiran je.
Uvijek je ista frekvencija MTUa u ZG je 283 HZ.MTU se šalje cijeli dan. Telegram za telegramom. Pomoću njega se pali i gasi rasvjeta i prebacuju tarife.Od 1do10V je i kodiran je.
Zbog opće dotrajalosti odlucio sam promijeniti sve instalacije struje u stanu 59m2 i dobio sam sljedecu ponudu.
Molim vas da mi kazete koje stavke su eventualno preskupe i da date komentar.
Postavljanje instalacija za utičnice:
( sobe, hodnik, kuhinja kupaona) kom. - 32
Postavljanje instalacija za rasvjetna mjesta:
( sobe, hodnik, kuhinja kupaona) kom. - 9
Posavljanje telefonskih utičnica: ko m. - 3
Posavljanje antenskih utičnica: ko m. - 3
Postavljanje instalacija za bojler kom - 3
Sveukupno rasvjetnih mjesta kom. - 50
Cjenik
Postavljanje rasvjetnog mjesta s materijalom(utičnice, rasvjetna mjesta
50kom X 150 kn 7500 kn
Izmjena glavne ploče 700 kn
Izmjena glavnog voda s materijalom 500 kn
Skidanje i izmjena plombe 300 kn
Razvodni ormarić, sklopke, automatski
osigurači i materijal za razvodnu ploču 1000 kn
Cijena bez PDVa 10 000kn, Ukupno s PDVom 12.300kn.
Stan ima 59m2. Jel ovo skupo?
Pomagajte. Molim odgovor posebice od izucenih i postenih majstora.
Hvala.
150 kn po rasvjetnom mjestu!? Pa to je čista pljačka. Uobičajeno se cijene kreću od 10-15€. Obavezno potraži bar još dvije ponude. Pokušaj kontaktirat firme iz gradova koji gravitiraju Zagrebu, imaju niže poreze pa bi i cijena mogla biti niža. I nije fer da ti po istoj cijeni naplaćuju i montiranje telefonske i antenske utičnice. Tu neće mijenjat instalacije, zar ne? Nego će samo umjesto postojeće postavit nove da se uklope izgledom. Tražit 150 kn za 5 minuta posla za moj pojam je malo peviše. Poštena firma bi te utičnice postavila besplatno.
Zadnji uredio Sljaka : 01-05-2010 u 23:04
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks