= Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
Razgovaram danas s šefom prodaje u Elektri i usput ga pitam koliko dođe prebacivanje s jedno na dvotarifno brojilo. Dobijem odgovor da ovisno o potrošaču dođe 800-1000 kn ( prebacivanje tarife bez brojila, ukapčalica, MTU i ostalih potrepština), ali da točniju informaciju mogu dobit na prodaja@elektra.hr
Neka te ne iznenađuje tih 1000 kn. Elektra upravo papirologiju naplačuje najviše. Pred 2 godine mijenjao sam jednofazno u trofazno brojilo. Moje brojilo, moja ukapčalica, kolega i ja sve postavili i uz dobru vezu još sam papire platio 5000 kn.
Napisah ovo gore u dobroj namjeri prenoseći informaciju koju sam dobio u telefonskom razgovoru. Ne radim u Elektri, ne bavim se instalacijama, osoba sam za kontakt s Elektrom jedne tvornice.
Za uzvrat dobijem optužbu da lažem i da sam lopov
= Citat = Izvorno postao nela73 Pregledaj post
@Sljaka

Tvoj šef u elektri bezočno laže a samim time i ti, no razumijem kako to u nas rvata ide.., lopov će lopova uvjek branit jer kradu oba.
Kako ni osoba koja mi je dala informaciju, neprovjerenu i zato sam i upućen na prodaja@hep.hr, ni je nemamo apsolutno nikakve koristi od dane informacije, izjavu da smo obojica lopovi smatram uvredom i očekujem ispriku.