Sad se lijepo prisjeti mojih riječi kad sam spominjao sve ovo što si u ovom postu napravila. Iako ima iznimki,i nisi me poslušala do kraja,sad je svejedno...
Trebala si,kad si već krenula oko potraznje dvotarifnog sata,zahtjevat RIZ EBM 108 i u njemu imaš integriran uklopni sat,a ovako si ga morala kupit,i platit više nego šta treba.
Ja se na ovu temu više nisam javljao jer sam na svaku tvrdnju bio skoro pa "ignoriran" a sam radim sve to sta si ti trebala,pa sam ti zato i htio pomoć da izbjegneš te neke troškove koje igrom slučaja i nisi baš najkvalitetnije izbjegla. U ove 3 godine sam zamijenio i ugradio gore navedenih brojila da ti pamet stane,od strane HEP-a sam obučen kao specijalist za brojila u nastavno obrazovnom centru (NOC) u Požegi,al đaba i to kad su činjenice na šemu rekla-kazala točnije od mojih. Tamo sam imao svakodnevna predavanja od strane svih proizvođača električnih brojila koja se koriste u Hrvatskoj. Imam i diplomu od Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa. Đaba i to.

Onda sam ti i ovo reko:

= Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
Mi kad radimo preporučamo HD Comsys MTU prijemnike jer su najjeftiniji,pa da znas i da ne kupujes svasta jer ima dosta skupljih,a pogotovo za ljude koji ne znaju sta kupuju.
U Splitu u Brodomerkura takav PT stoji 328kn (ako se ne varam) al ti si svejedno istresla 120-130 kuna više...

Poanta svega je ta da si trebala maksimalno uzest 3 vijka za našarafit brojilo na mijesto gdje je stajalo staro i u tom brojilu imat i PT. Sad imaš i tiple i vijke i domino ploču i drugo brojilo i drugi PT. As you wish. Htio sam pomoć,al eto.....