I meni je ispala omnia,taj mobitel je zakon imam sony ericsson w910i ali mi stalo resetira i trokira a imam ga samo godinu dana,sljedeće izvlačenje ove fenomenalne nagradne igre je 25.1.2010 te su sad nagradni mobiteli sony ericsson aino i samsung corby,corbs mi ima sestra i jako mi se sviđa taj mobitel,ali mi ona neda ni da ga pipnem,jer sam njoj stari mobitel razbio,ali meni se više sviđa sony ericsson aino taj mobitel sam gledao od početka prosinca i htio sam ga za Božić,ali ništa od toga promatrao sam ga mjesec dana i zaključio sam da je taj mobitel fenomenalan ima kameru od 8.0 megapiksela,a meni je osobno kamera jako važna i ima touch ekran,ali samo kad se zatvori koliko mi se čini.Možda je malo mobitel dug kad se otvori jer je to sklizni mobitel,ali ima i touch ekran.Ima jako veliki ekran što se meni jako sviđa jer ja idem puno puta na put pa mi je dosadno,a koliko znam na taj se mobitel mogu stavit filmovi pa je to super.Sve u svemu mobitel je SUPER čista 10-ka,ako dobijem ovaj mobitel biti ću jako sretan i bit ću vam doživotni dužnik!!!!! Nadam se da ću ga dobit,ali kako se kaže NADA UMIRE ZADNJA!HVALA ako ga dobijem!

Bookmarks