Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 88

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung I8910 HD

a evo sam rjesila kviz i nekako se natjerala da ovo napisem, jer inace ne volim duga pisanja po kompjuteru i gledanja u svijetlece ekrane...
    i evo me tu jer mi je mobitel NOVI potreban pod obavezno (iako mislim da ga necu dobit jer jednostavno nemam srece). Evo da vam dokažem da nemam srece prije dva mjeseca je moja draga majka stavila u mašinu moje gaće u kojima je naravno bio moj mobitel, i eto malo mu stekaju tipke, a i ekran se izgasi svako toliko , i ispricavam se svima koi me zovu jer ja nisan prekinula razgovor to se moj oprani mobitel izgasio sam od sebe . eto 3 razloga da mi treba novi mobitel. a ima ih još...
    a ovaj Samsung I8910 HD mi se cini predobar s obzirom na to da se bavim fotografijom, onako rekreativno, al se ipak bavim ,a neda mi se svaki dan vuc digitalac sa sobom pa ako imam uhvatit koju dobru scenu to mogu s ovim mobitelom s obzirom na to da ima 8 megapixela. a eto naj rodica mi nema mobitela zadnjih godinu dana tako da ce ovaj moj sadašnji njoj biti san snova
    njoj je mobitel upao u more prošlo ljeto izgleda sa mi obitelj nema srece sa mobitelima u blizine bilokakve vode
    Surfanjem po netu sam otkrila da ima i GPS i kompas pa se mogu sigurno vratiti kuci ukoliko se izgubim fotografirajući naokolo...
    E da i naravno može se i na fejsić ić...
    Eto stvarno nemam inspriracije a nažalost isto kao da nemam ni mobitel pa vas sve sad lijepo pozdravljam i želim vam sretan Božić i Novu godinu sa debelim zakašnjenjem
    I NADAM SE NOVOM MOBILTELU

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung I8000 Omnia II

Eh da mi je dobiti mobitel Samsung I8000 Omnia II.

Koliko sam samo nagradnih igara igrao gdje se mobitel dijelio.Ali sreća me uvijek zaobilazila mobitel opet ne bi dobio
    Uzalud se ja trudio,kupone skupljao,pjesmice pisao,marljivo upitnike ispunjao.Uvijek bi netko za korak brži bio
    Za rješenje upitnika bolji,s inspiracijom za pjesmice većom,a ja bi opet tužno uzdahnuo
    Eh da sam dobio taj mobitel mom veselju ne bi kraja bilo.
    I sad se evo opet nadam da ćete mi vi pokloniti ovaj ljepi mobitel i biti ono svjetlo na kraju tunela i da ovaj put mom veselju neće biti kraja

Zatvorena tema

Slične teme

1. Želim vam svima sretan uskrs!
    By F.E.A.R. in forum Chataonica
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 14-04-2009, 23:42
  2. Motorola V3- zelim ju unistiti
    By kpavlin6 in forum Motorola
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 04-04-2008, 09:41
  3. Samsungov usb kabel
    By BM0021 in forum Samsung