Dobio iste rezultate kao Mario.
Ali, ipak mislim da je Omnia II za mene.
Do sada sam imao par dummya, (onda sam počeo posjećivati cafe. mobil) pa sam imao par Symbiana, i na kraju sam (uz zgodan splet okolnosti i uz pomoć nekih neočekivanih poznanika) skupio novaca za iPhone.
On mi je, do sad, najbolji mobitel koji sam imao.
Od OS- ova mi se WM čini najbolji jer ima dosta korisnih programa, tj. koji izvanredno iskorištavaju sam mobitel i njegove funkcije.
iPhone mi je ok jer ima najviše igrica i gluposti, ali dosta mogućnosti mu još nije iskorišteno (ne da Apple).
Ali, sada su mi i igre dosadile, pa ciljam na nešto korisnije.
Symbian mi je ok, ali nekako mi se (od svih ostalih) čini kao dummy s podrškom za par dobrih programa.
Ali, sada mi je Android stvarno zapeo za oko ( :vadimgaizoka: ), izgleda odlično i open source je.
Što može rezultirati jedino dobrim programima, zato mi je bilo malo teže odlučiti između i7500 i Omnie II.
I7500 ima kapacitivni ekran i Andorid što mi se čini kao prednost, ali Omnia ima brolji procesor, puno veći ekran i WM (koji mi se čini "pouzdaniji").
Ali mi je žao što nikada nisam imao prilike malo se poigrati Andoridom (slinjenje po izložbenim mobitelima se ne računa).
Tako da se dovumim između I7500 i I8000.
Ali, Omnia II mi se čini ulitmativnim mobitelom.
WM (valjda će uskoro izaći neki update kao Windows 7), odlična kamera, GPS, pristojna veličina ali bezobrazno velik ekran i sve mogućnosti današnjih mobitela.
Kao N95 kada je tek izašla...
Od kada sam "prešao" na smartphone, više se ne vraćam na dummy.
Kako sam bio sretan kada sam iskoristio većinu mogućnosti bivše 5800...
Vozio sam se po Maksimiru i sjetio da trebam kupiti nešto za kompjuter, ali nisam znao adresu dućana.
I tako, izađem iz šume, spojim se na nečiji WiFi (), nađem adresu i telefon dućana, nazovem ih da provjerim imaju li što mi treba i upalim Sygic da me odvede do dućana.
Sretno sam stigao i vidio da mi je prodavač krivo rekao (trebao mi je ATA kabel, ali on nije znao razliku između ATA i SATA)...
Ali sam bio zadovoljan što sam uspio tako nešto što inače ne bih (ili bi mi trebalo par sati više).
Također super stvar je otvaranje PDF- a u pokretu.
Imam rasporede autobusa i kartu Zagreba ne kojoj su sve linije javnog prijevoza- odlična stvar za posjet nečega/ nekoga u gradu.
Kamera od 5MP mi je čak i "overkill".
Ionako ne slikam nešto previše (makar, uslikam nekada nešto što mi je čini da bi bila lijepa fotografija), a i danas (u doba facebooka) ionako 50 ljudi uslika istu sliku pa se ne treba brinuti da ću propustiti neku jako bitnu "scenu"
Isto mi se sviđa ono snimanje u 120FPS- a (mislim, vjerojatno bi mi bilo fora par dana- ali od viška glava ne boli).
2GB memorije mi je dovoljno, a i ako zatreba više- microSD su jeftine.
Većina memorije mi je zauzeta pjesmama, a i ovaj DNSe ne zvuči loše.
Po videima se čini da je UI responzivan (kako i ne bi bio, s takvim procesorom i 256MB RAM- a), tako da je to još jedan plus.
Također bih volio isprobati (tj. pogledati) je li AMOLED puno bolji od "običnog" ekrana.
Ali, najveća prednost mi je prčkanje po WM- u, ROM- ovi i ostale stvari, takve stvari su mi najdraže kod mobitela.
Sad mi se polako počinje više sviđati funkcionalnost od tisuća glupavih aplikacija kod iPhonea...
Nekako mi je u prošlosti Samsung bio oznaka da je mobitel samo šminka, ali danas se to itekako promijenilo.
Uglavnom, mislim da je Omnia II mobitel za mene.
Ali, vidim da je većina za nju, tako da meni možete pokloniti i neki drugi mobitel ako ostane (iznenadite me)
Lijepo da se neka nagradna igra sada organizirala- sretno svima
P.S.
Nemoj tako, Mario, za sad imaš 20% šanse
Do kad traje igra?
EDIT: GT- R, pitaj SE, Nokiju, HTC, Motorolu (...) da oni organiziraju neku nagradnu igru![]()

).
), nađem adresu i telefon dućana, nazovem ih da provjerim imaju li što mi treba i upalim Sygic da me odvede do dućana.

Bookmarks