Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 88

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je ispala Omnia II i moram priznati, svaka čast kvizu, pogodio je u potpunosti!

Taj mobitel je prirodna evolucija u povijesti mojih mobitela iz razloga što i trenutno koristim pametni telefon koji pogoni Windows Mobile. Zato nema boljeg izbora za mene osim potpuno novog, ušminkanog, WM 6.5 unaprijeđenog jako funkcionalnim Samsungovim TouchWizom.

Kao moderni student ekonomije u ovom galopirajućem svijetu prepunom moderne tehnologije, bitno mi je imati pravu stvar kada je u pitanju mobilni uređaja. Sinkronizacija s računalom, pregledan kalendar i odličan organizator te velik i oštar ekran veoma su mi bitni, a Omnia II sve te uvijete savršeno ispunjava!

800MHz i 256mb radne memorije na Omniji II osiguravaju bestrzajnu podršku u obavljanju mnogih istovremenih zadataka. Tipična dnevna situacija u kojoj se nađem nemali broj puta bila uređivanje kalendarskog zapisa u kojeg prebacujem podatke iz dokumenta u Wordu downloadanog pomoću Opere s pozadinskom kulisom Barry White-a. I baš u tom trenutku zapazim novi model automobila čiju sliku moram dodati u prezentaciju u Powerpointu. Nikakav problem, Omnia II to obavlja ko od šale. S trenutnim mobitelom to je gotovo pa Science Fiction

Veliki nedostatak trenutnog mobitela kojeg s kojim se suočavam svaki dan je loša kamera. Sa Omnijinih 5 odličnih megapiksela moja velika strast, automobili i žene, više neće gradom proći nezabilježeni
    Mogućnost snimanja u DVD kvaliteti možda otkrije moj filmski talent, tko zna

Pregršt memorije u kombinaciji s DNSe i 3.5 izlazom pretvara Omniu II u punokrvni mp3 i dodaje još jedan veliki + na listu razloga zašto želim Omniu II.

Dosadna putovanja vlakom, nezanimljiva predavanja i razna čekanja s Omniom II su prošlost jer podrška za DivX i odličan AMOLED ekran su savršeni za pogledati novi nastavak omiljene seriji ili neki film.

Jedina negativna stvar kod Omnie II je što ću morati preći na neku podatkovnu tarifu što će se negativno odraziti na moj mjesečni račun. Ali užitak surfanja na tako velikom i kvalitetnom ekranu bilo bi šteta propustiti. A današnje okruženje gotovo pa zahtjeva konstantan pristup internetu.

Omnia II

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meni je ispala Omnia II.
    Moram priznati da dobar dio većine prethodnih postova nisam razumjela. Oznake i kratice raznoraznih konfiguracija ovog i drugih mobitela nisu u mojem vokabularu.
    Tom terminologijom nisam potkovana, ali znam što želim od mobitela.
    Naravno, pozivi, poruke i mms, da ima mogućnost povezivanja (bluetooth), melodije i desktopi, dobra kamerica, moze i mp3. Buduci da vjecito po torbi imam nekakve blokice, rokovnike i sl, idealno bi bilo da ima dobar organizator i pregledan kalendar.
    Koliko vidim, Omnia II sve to ima!

Uvijek sam bila skeptična prema touch-screen mobitelima. Iz nekog razloga, Omnia me samom svojom pojavom razuvjerava od takvog stava.
    Nikad nisam bila tip osobe koja mobitele mijenja "kao čarape". Trenutno imam preklopnu Nokiu staru 3 godine i ona je moj 3. mobitel. Jadna moja Nokijica, ne ide joj baš u životu zadnje vrijeme i stvarno joj čim prije trebam naći naslijednika.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I8910 hd

U potpunosti se slažem kako je ovo savršen mobitel za mene. Trenutno imam kineski mobitel sa kamerom max. rezolucije avatara 50×50px. Inace obozavam snimati kamerom, te fotografirati, a kako sam jos prije pola godine nesretnim slucajem ostao bez digitalnog fotoaparata (koji je ionako slabiji od ovog mobitela) potpuno sam siguran da bi ovaj mobitel sve nadomjestio. Takoder, ovisan sam o glazbi, te uvjek imam nesto upaljeno. Zbog uzasnog zvucnika i slusalica (pokvarenih od kada sam ih dobio) mog mobitela na njemu uopce vise nemam pjesama, samo vrtim na kompu. A ovaj mobitel ima i vise nego dovoljno memorije za sve moje potrebe ^^

Sutra je Božić i kako nikada u životu nisam ništa osvojio na nikakvoj nagradnoj igri gdje je u pitanju sreca, a igrao sam ih barem 500. Bilo bi lijepo da eto, dobijem mobitel kojim bih mogao zapravo upravljati svojevoljno. Jer ovaj sadašnji kojeg sam dobio od prijatelja po nj povratku iz kine ima toliko loš touch screen da zapravo sam upravlja i odabire istu stvar gdje god da pritisnem. Mobitel me nervira, i gubim živce s njim. Dajem ga na reciklažu ukoliko osvojim ovaj

Eto, nada umire posljednja, a ja se još uvjek nadam novom Samsungu
    Ne zelim ovdje pisati epove o svim funkcijama mobitela jer svi znamo da je to jedan od najboljih mobitela na trzistu, te neusporedivo bolji od svih koje sam ikada posjedovao. Ipak se ostajem nadati da cu osvojiti ovaj mobitel, iako mi vec nesto govori da nazalost nisam te srece.

Svima vam želim Cestit i blagoslovljen Bozic, te puno srece u narednoj 2010. godini!

FilipMiskovic
    Zadnji uredio FilipMisko : 24-12-2009 u 18:20

Forumaš Postignuća:
    Your first GroupVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    SGH Galaxy 9+
    Operater
    VIP,TOMATO
    Bodovi
    8.281
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.281, Nivo: 21
    Bodovi: 8.281, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I8910 hd

Nisam od onih koji se javljaju na kvizove, ali hajde da vidim kako je zamišljen.
    Kad tamo osim fora odgovora, moram priznati i realtivno točan odabir moba za mene. Naravno da želim taj mob. Zašto ? Takvo pitanje je sasvim suvišno iz razloga što se "Samsung" stvarno potrudio ubaciti u ovo čudo tehnike uglavnom sve što mi treba (tako da skoro pa ne trebam više nositi torbu sa sobom na posao i okolo). Naime uz odličan fotić (kojim se mogu snimati i video zapisi), svi mogući formati glazbeni (meni jaaaaako bitno), tu je i Symbian na kojeg sam naviknut od 8510I i koji radi baš kako treba, pa preko
    preglednika dokumenata i maila- dakle ured u malom, a k tome uvijek i svuda se može i wi-fi em "uglazbiti".
    Kao što rekoh UPRAVO TO ŠTE MI TREBA
    Pozdrav svima koliko nas ovdje ima, poseban pozdrav lucidnim mudrim glavama Samsunga

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung S8000 Jet

1) 5mpx kamera... dobim i mob i fotic u jednom... A Bgm trebam i jedno i drugo.. i jos ne slika ak se ne nasmijem.. a vjerujte, smijat cu se 0-24 ak dobijem mobitelcic :
    2) mail na mobitelu bez glupog i dugog ucitavanja i bla bla
    3) mp3 player + internet + milijun stvari ukljuceno odjednom.... mmmmm
    4) mob je, kak i sami kazete BEZ MANE sa touch ekranom
    5) memorija 2 GB + 16 GBmemorijske,,, ispunjava sve moje apetite za muziku, videe, slike i ostale, hmm, gluposti...
    6) s tim mobitelom bi komp bio proslost cini mi se... Olaksanje za moje doma

Sad odoh uzivati u pogledu na ovu divotu. Pa kad mi odlucite pokloniti mob samo mi javite Bil bi red da neka cura pokupi nesto ovdje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    LG P350
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    4.872
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.872, Nivo: 16
    Bodovi: 4.872, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung i8910 Omnia HD

Kaže kviz da je ovaj Samsung za mene:

što i odgovara mojim zahtjevima (istina da nisam u financijskoj situaciji da zadovoljim takve prohtjeve, no eventualni dobitak na kladionici bi to riješio). Zasad SGH D900i služi svojoj svrsi.

Evo moj review Omnia-e HD:

1) HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps - Internet u pokretu, dovoljno brz za pregledavanje kompletnih Web stranica, što bi udovoljilo mojem prvom zahtjevu.
    2) Wi-Fi 802.11 b/g - Moja druga želja - besplatno surfanje u mom najdražem Internet caffe baru, dok ćeifim kavu, i umjesto novina u ruci na mobilnom telefonu listam jutarnji.hr
    3) Kamera 8 MP, 3264x2448 piksela, autofocus, LED flash - moj digitalac ima 6 MP, ovo govori sve
    4) Video HD 1280 x 720 pixels - 24fps - Na trenutnom mobitelu rezolucija je 352*288, i bilo što snimljeno njim ne vrijedi ni gledati na računalu, no 1280 x 720 bi bilo savršeno!
    5) ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics - Znanstveni kalkulator, riječnici, MS Office Mobile, i druge aplikacije koje su mi potrebne na faksu, na ovom mobitelu bi radile kao podmazane uz ovaj procesor i grafiku, a da ne spominjemo igrice
    6) GPS - Ne bih se mogao izgubiti ni da hoću
    7) Memorija 8 GB + micro SD (max 32 GB) - Stala bi cijela diskografija U2-a, i Coldplay-a, neograničen broj videozapisa i fotografija, imao bih jokebox u džepu, hehe..
    8) Zaslon otporan na ogrebotine - Savršen za mene, jer često znam u džep zajedno s mobitelom staviti kovanice, zbog čega moj D900i izgleda kao ošmirglan!
    9) Sve ostalo što imam i na trenutnom mobitelu, a nema smisla nabrajati.
    10) I zadnje, ali ne i manje bitno - Symbian OS v9.4 Series 60 - imao sam kratko vrijeme Nokiu e66, na kojoj sam se prvi put upoznao s ovim operativnim sustavom, i nisam ju imao dovoljno dugo da bismo bili na "ti", pa bi na ovom mobitelu nastavio daljnje upoznavanje.

To je to. Peace out
    Zadnji uredio Rodney : 21-01-2010 u 21:36

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Samsung S3650 Corby

Ajde, napokon da je jedan kviz na ovom Facebook-u ispao točno

Možda Vama svima ovaj mobitel nije ništa posebno, ali meni je super.. malih je dimenzija, ima ekran na dodir i može mu se mijenjati "jaknica" (kako su oni to nazvali)... i onda mogu imati pinky mobitel weee

Nije mi bitna kamera, pa mi ovih 2 megapiksela ne smeta... što se tiće baterije - baš je ono što tražim ...

Ne znam uopće da li ima smisla da sve posebno opisujem kad bi na kraju ionako ispalo da je to savršen mobitel za mene

samo postoji jedan problem, nema mi ga tko kupiti

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam također kao rezultat dobio Samsung I8000 Omnia II

Imao sam Omniu (i900) i mobitel mi se skroz svidio.
    veliki TS i jako dobar operativni sustav...

A Omnia II ima još veći displey, 3,5mm ulaz za slušalice i jaču bateriju.
    A tu je naravno i WM 6.5

Zašto baš ovaj mob...
    Hm...

Prvenstveno radi operativnog sustava i dobre baterije.

U svakodnevnom poslu mi je bitno da mogu provjeriti e-mail-ove, skinuti attachemente ili poslati attachement preko e-maila, te pisati i editirati office dokumente
    Također mi je bitan i GPS, jer dosta često trebam naći neku ulicu ili adresu, pa mi GPS uvelike pomaže u tome

Velika prednost ovog uređaja, naspram i drugih koji imaju GPS i office preglednik, je veliki Touch screen koji uvelike olakšava sve te radnje.

A da bi sve to gore bilo moguće, mobitel treba imati dobru bateriju, a takvu ima Omnia II. 1500 mAh je dovoljno da se mobitel ne mora puniti svaku noć. što je također velika prednost.

Također tu je i 800Mhz proc, a to je dosta više nego što ima moj trenutni mob, pa mislim da je i dosta brži.

A za slobodno vrijeme, ovaj uređaj nudi i 3,5 mm ulaz za slušalice , pa mogu bez problema slušati glazbu dok se šećem, i veliki 3,7" displey na kojem je moguće pogledati i koji filmić u slobodno vrijeme.
    također i 5MPx kamera s kojom bi se dala uhvatiti i neka lijepa slika.

A drugi razglog zašto bi htio taj mobač: volim mijenjati mobitele i isprobavati platforme, i probati ih maksimalno iskoristiti...

Treći razlog zašto bih htio taj mob: prije koji dan sam imao promociju , pa bi mi to bio lijepi poklon...

Četvrti razlog: ako dobijem mob, obećajem da ću napraviti opsežnu recenziju na forumu.

U nagradnoj igri je mobil dobro pogodio koji mobitel odgovara mojim potrebama.

Makar i da sam dobio rezultat Samsung I7500 Galaxy
    nebi se bunio.
    To je mobitel sa novim OS-om (android) koji je u naletu i dobrim displeyem.
    Možda bi njega čak i više htio od Omnije II, jer uvijek želim isprobati nove platforme...
    (a nitko od društva nema mob sa Androidom)

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung S5050 Allure

Danas mi dan nije počeo baš najbolje.Već ujutro u 10h trebala sam se naći sa prijateljicom na kavi.Navečer sam namjestila alarm na mobitelu da me probudi u 9h,ali on kao za inat baš se danas odlučio pokvariti i naravno nije se alarm aktivirao.Ja sam zakasnila na dogovorenu kavicu sa najboljom prijateljicom i kao dokaz ponjela sam sa sobom svoju staru kantu od mobitela da prijateljicu uvjerim da sam zbog mobitela zakasnila.Ne zbog ljenosti kako me ona nazvala i rekla da sam mala ljena spavalica.Rekla mi je daj si više kupi novi mobitel pa ti se to neće više događati.E rado bi ga ja kupila,ali nezaposlena sam i nemam novca da kupim ovako lijepi mobitel kao što je Samsung S5050 Allure.Koji mi baš sad treba i zato sam napisala ovu moju priču s nadom da ćete mi Vi pokloniti isto tako neki lijepi mobitel

Zatvorena tema

Slične teme

1. Želim vam svima sretan uskrs!
    By F.E.A.R. in forum Chataonica
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 14-04-2009, 23:42
  2. Motorola V3- zelim ju unistiti
    By kpavlin6 in forum Motorola
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 04-04-2008, 09:41
  3. Samsungov usb kabel
    By BM0021 in forum Samsung