Meni je ispala Omnia II i moram priznati, svaka čast kvizu, pogodio je u potpunosti!
Taj mobitel je prirodna evolucija u povijesti mojih mobitela iz razloga što i trenutno koristim pametni telefon koji pogoni Windows Mobile. Zato nema boljeg izbora za mene osim potpuno novog, ušminkanog, WM 6.5 unaprijeđenog jako funkcionalnim Samsungovim TouchWizom.
Kao moderni student ekonomije u ovom galopirajućem svijetu prepunom moderne tehnologije, bitno mi je imati pravu stvar kada je u pitanju mobilni uređaja. Sinkronizacija s računalom, pregledan kalendar i odličan organizator te velik i oštar ekran veoma su mi bitni, a Omnia II sve te uvijete savršeno ispunjava!
800MHz i 256mb radne memorije na Omniji II osiguravaju bestrzajnu podršku u obavljanju mnogih istovremenih zadataka. Tipična dnevna situacija u kojoj se nađem nemali broj puta bila uređivanje kalendarskog zapisa u kojeg prebacujem podatke iz dokumenta u Wordu downloadanog pomoću Opere s pozadinskom kulisom Barry White-a. I baš u tom trenutku zapazim novi model automobila čiju sliku moram dodati u prezentaciju u Powerpointu. Nikakav problem, Omnia II to obavlja ko od šale. S trenutnim mobitelom to je gotovo pa Science Fiction
Veliki nedostatak trenutnog mobitela kojeg s kojim se suočavam svaki dan je loša kamera. Sa Omnijinih 5 odličnih megapiksela moja velika strast, automobili i žene, više neće gradom proći nezabilježeni![]()
Mogućnost snimanja u DVD kvaliteti možda otkrije moj filmski talent, tko zna
Pregršt memorije u kombinaciji s DNSe i 3.5 izlazom pretvara Omniu II u punokrvni mp3 i dodaje još jedan veliki + na listu razloga zašto želim Omniu II.
Dosadna putovanja vlakom, nezanimljiva predavanja i razna čekanja s Omniom II su prošlost jer podrška za DivX i odličan AMOLED ekran su savršeni za pogledati novi nastavak omiljene seriji ili neki film.
Jedina negativna stvar kod Omnie II je što ću morati preći na neku podatkovnu tarifu što će se negativno odraziti na moj mjesečni račun. Ali užitak surfanja na tako velikom i kvalitetnom ekranu bilo bi šteta propustiti. A današnje okruženje gotovo pa zahtjeva konstantan pristup internetu.
Omnia II![]()
![]()

) te bi Omnia HD (opet) rješila neke krucijalne životne probleme. Kvalitetan zvuk i velika memorija kao stvorene su za moje potrebe.
tako da bi Omnia uskočila perfektno. Također dosta često koristim Skype i razgovaram s prijateljima i kolegama satima. MSN je neizostavan pri komunikaciji, i baš kad ga trebam - ne mogu na komp.
), nađem adresu i telefon dućana, nazovem ih da provjerim imaju li što mi treba i upalim Sygic da me odvede do dućana.

pa mi je to, moglo bi se reći intresantno 

i reć ...waaaw...
Bookmarks