Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3443

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    naravno da zauzimaju (ma što god drugi rekli da ne zauzimaju). pobij te procese task killerom i odmah ćeš osloboditi dosta memorije. uostalom, kill komanda je dosta upotrebljavana na unixima (linuxima) pa zašto je ne bi onda i tu koristio
    Miro, ti i taj tvoj Kremenko zaista nemate pojma o tim task killerima. Ravilov vam je sve rekao. Evo ti i link pa si citajte: mobil.hr/clanak_android_task_manageri . Kad prisilno ugasis neku aplikaciju, ti ju zapravo gasis trenutno i ona se ponovno upali nakon nekog vremena. To ti je prakticki isto kao kad upalis racunalo i stisnes restart. Sto radi onda racunalo? Ugasi se i ponovno upali. Zato, nemoj pricati notorne gluposti kad se ne kuzis ni ti ni tvoj frend niti malo u to!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jurica_m Pregledaj post
    Miro, ti i taj tvoj Kremenko zaista nemate pojma o tim task killerima. Ravilov vam je sve rekao. Evo ti i link pa si citajte: mobil.hr/clanak_android_task_manageri . Kad prisilno ugasis neku aplikaciju, ti ju zapravo gasis trenutno i ona se ponovno upali nakon nekog vremena. To ti je prakticki isto kao kad upalis racunalo i stisnes restart. Sto radi onda racunalo? Ugasi se i ponovno upali. Zato, nemoj pricati notorne gluposti kad se ne kuzis ni ti ni tvoj frend niti malo u to!
    Gle, ovak. Nakon što popalim n aplikacija, piše mi da je slobodno 100MB RAM-a. Kad taski killerom "pobijem" većinu tih aplikacija, odjednom je slobodno 250 MB. Neke se ponovo startaju, a neke ne. Dakle, neke aplikacije su se trajno ugasile. I to mi ne može nitko osporit jer je jednostavno tako. Uopće me ne zanima što tu netko piše o tome jer sam vidim kako "rade" ti task killeri. Neke aplikacije se ponovo startaju, neke ne. U svakom slučaju, na taj način će osloboditi bar nešto RAM-a.
    Koji moj frend?? Kremenko? Ja ga ne poznajem

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Bodovi
    13.888
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.888, Nivo: 28
    Bodovi: 13.888, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    Gle, ovak. Nakon što popalim n aplikacija, piše mi da je slobodno 100MB RAM-a. Kad taski killerom "pobijem" većinu tih aplikacija, odjednom je slobodno 250 MB. Neke se ponovo startaju, a neke ne. Dakle, neke aplikacije su se trajno ugasile. I to mi ne može nitko osporit jer je jednostavno tako. Uopće me ne zanima što tu netko piše o tome jer sam vidim kako "rade" ti task killeri. Neke aplikacije se ponovo startaju, neke ne. U svakom slučaju, na taj način će osloboditi bar nešto RAM-a.
    Koji moj frend?? Kremenko? Ja ga ne poznajem
    Nemoj koristiti task killere. Androidu nista ne znaci imao ti 250 MB ili 50 MB free RAMa, to samo tebi oku izgleda ugodnije kad vidis puno free RAMa, Android sam upravlja memorijom kako spada a koristenjem task killera samo mu se uplices u njegovo pravilo funkcioniranje (ovo sto kazes da se neki procesi opet sami startaju). Bez pametovanja i prepucavanja stari.
    Zadnji uredio Doctor HR : 27-08-2011 u 16:29

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung-Zahtjevi Za Java Igre/Aplikacije
    By Alienware in forum Samsung
    Odgovora: 122
    Posljednji post: 17-01-2013, 15:21
  2. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By dmi in forum Windows Mobile
    Odgovora: 150
    Posljednji post: 22-04-2011, 10:18
  3. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By Skyward in forum Windows Mobile
    Odgovora: 113
    Posljednji post: 26-07-2007, 09:50
  4. Zahtjevi za aplikacije
    By B@re in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 18-09-2006, 08:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove