Ima li nešto što ne traži instalaciju dodatnih aplikacija na komp?
Ima li nešto što ne traži instalaciju dodatnih aplikacija na komp?
Mislim da ne.
Probaj Dropbox.
Mene je on odusevio. Stvarno odlicna aplikacija.
Registriras se na Dropboxovoj stranici (mozes i preko aplikacije) i onda dobijes pocetni "dropbox" od 2GB.
Mozes ga prosiriti tako da platis za vise, ali meni nije potrebno.
Jedina mana te aplikacije je to sto ako hoces neki veliki file (od 250 MB) prebacit, dosta dugo traje upload na njihov server.
Poslije je fora, jer mozes sve filove koje si uploadao, shareati sa frendovima.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja sam koristio SwiFTP.
Samo Client na mobu pokreneš, i u njemu piše nešto kao web adresa, samo što se u tome nalazi IP adresa, i to samo kopiraš u taj web od recimo my computera i ulaziš u mob.
Mene je to živciralo jer svaki puta moraš upisivati drugu IP adresu (pošto se stalno mjenja), ali otkad koristim My Phone Explorer nemam nikakvih zamjerki.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Našao sam aplikaciju koja bi trebala raditi onako kako sam napisao, tj. kao običan PC u mreži, ali jedini "problem" je što traži root koji sam jučer skinuo, a trenutno ga nemam vremena opet stavljati. Aplikacija se zove Samba Filesharing pa tko je rootao svoj mobitel, neka proba, ima je na Marketu. Ja ću je malo kasnije testirati...
https://market.android.com/details?i...nkyfresh.samba
http://www.appbrain.com/app/samba-fi...nkyfresh.samba
Rootao mob, instalirao, namjestio postavke u roku dvije minute i radi k'o podmazano...
![]()
Brzina prijenosa cca 2 MB/s, share prava su postavljena na full, pristupiti se može preko computer namea ili IP adrese, a što je najbolje, servis se može aktivirati i deaktivirati automatski zajedno s WLAN-om. Nema potrebe ručno uključivati/isključivati aplikaciju, dovoljno se spojiti na WLAN i stvar radi.
hm, evo priznajem nagovorio si me, jedino što nikako da ga natjeram da proradi? Ako sam dobro shvatio sve, ovako:
instalirao app, pokrenuo, promjenio pass i username, dissable, enable nakon promjene passa, zatim u cmd naredba net use/delete i nakon toga upisati IP adresu u browser pc-a?
Evo to sam sve napravio i nemože se spojiti, kad napravim dissable na telefonu, na pc-u napiše da je veza pukla znači kuži ga ali ne kominicira?
Zadnji uredio rabbit : 24-02-2011 u 13:34
Bookmarks