Hmm, pa šta bi se uopće trebalo moć u toj aplikaciji gledat tekme uživo? Mislim da je to posebna aplikacija, i da ima veze sa onim nba league pass-om i da to nije tako lako za crackat jer se baš moraš ulogirat zato što se to dosta plaća, tako da to ne vjerujem da ćeš igdje nać..
Ovo je aplikacija s kojom možeš gledat recapove, čitat vijesti, statistike, meni je stvarno super jer inače svakodnevno pratim recapove skoro svih tekmi pa sad to mogu i kad nisam doma
Uglavnom, highlightsi i meni nekad znaju ne radit (recimo svaki 5. put), al obično mi pomogne običan izlazak - ulazak u aplikaciju.
S tim da ja pokrećem uvijek NBA Game Time Plus, a ne onaj obični, iako ne znam iskreno ima li kakve razlike ili oba shortcuta pokrenu isto
P.S. iskreno nemam neku najdražu momčad, samo najdraže igrače pa prema njima formiram to za koju momčad navijamMožda su mi samo malo draži Bullsi, naravno zbog Jordana, jer sam baš njegove zadnje sezone tamo (97/98) počeo pratit sve to (još dok je i HRT čak prenosio tekme
). Al otišli smo sad malo previše offtopic tako da je najbolje da tu stanemo
![]()

). Al otišli smo sad malo previše offtopic tako da je najbolje da tu stanemo
Odgovori uz citat
Bookmarks