Jasan mi je prvi dio kako funkcionira, ali ako opet stiže na GSM mrežu na drugu stranu, kako to ostaje anonimno? Ako te već neko misli nadgledati ili neznam što, što nebi to bilo lako izvedivo?
Sorry na offtopic, samo me jako zanima![]()
Jasan mi je prvi dio kako funkcionira, ali ako opet stiže na GSM mrežu na drugu stranu, kako to ostaje anonimno? Ako te već neko misli nadgledati ili neznam što, što nebi to bilo lako izvedivo?
Sorry na offtopic, samo me jako zanima![]()
Aha, tebe to brine. Bez brige, ako ne zatvori oči, on na serveru vidi sadržaj poruke. Vjerojatno je mislio na anonimnost prilikom slanja jer SMS provider mu ne dozvoljava ili ne želi koristiti uslugu sender ID-a. Kada ti primiš tu poruku vjerojatno ti piše neki random broj kao sender ID = anonimnost zajamčena
Ovo je moja zadnja dok se autor ne oglasi. Iz mene govori samo iskustvo iz gateway branše, ništa loše ne mislim...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mene zanima app koja moz biti na displeju da sluzi kao favoriti npr da u nju smjstam sve korisne app koje koristim da ne budu raspute po displeju niti da h moram traziti na tel-I neka app za jednostavno skidanje pjesama sa youtubea u mp3 formatu
Probaj ovo , može se lijepo organizirati aplikacije po grupama , ima i još drugih dobrih stvari!
Animated Widget Pro v1.7.4.apk(application/vnd.android.package-archive) - 2.5 MB
Zadnji uredio walter66 : 06-12-2013 u 23:47
Nemogu to skinuti,Ima li ko nesto drugo da i kaze
Skinula hvala.Samo ne znam rukovati s njim moze li mala pomoc
Bookmarks