Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3443

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma nije toliko strašno, samo postoji mogućnost - kaže da će poslati mail upozorenja nakon 120 dana neaktivnosti pa ako ni onda u roku od 7 dana ne poduzmeš bilo kakvu vrstu aktivnosti će brisati sve... A čuj, 50 giga je stvarno puno, sasvim je razumljivo da je tako strogo...

E sada koliko sam shvatio upload preko maila se računa kao aktivnost...neznam što se računa sve kao aktivnost - trebalo bi provjeriti...možda staviti na mobitelu aplikaciju pa da stalno ona radi, to je aktivnost valjda...a može se poslati mailom neki fajl na box i sl.

Upozorenje: računajte da ništa nije 100% sigurno (ni dropbox ni box.com)...može im crknuti server, slučajno se obrisati podaci, izgubiti šifra, što ja znam...piše čovjek neki za box.net ili sugarsync...nesjećam se što više...Uglavnom, aplikacija (sugarsync valjda onda) mu obrisala sve sa kompa, externog diska što je imao backup na sugarsync...i kao reklo da je sinkronizirano sve...a ono pobrisano sve i na kompu i na serveru...a ne može ni vratiti jer nema onih history deleted fajlova također...Uglavnom, evo dešavaju se gluposti...tako da uvijek treba imati i kopiju dvije na dvd-ovima, externom disku...

P.S. box.com ima ograničenje bandwitha od 10GB/mj, veličina fajla 100mb, ukupno u uploadu se odjednom može slati 2 GB - brzina nije tako loša, čak je i solidna rekao bih, slao sam sa VIPovim stickom DC-HSDPA i peglalo je poprilično brzo...

Sugarsync nema ograničenja veličine fajlova, bandwith je 10GB dnevno, moguće sherati fajlove tako da se samo vlasniku foldera računa zauzeti prostor (kao i kod box.com).
    Znači za one kojima trebaju stotine gigabajta bespla - napravite račune (možda s različitim IP adresama tako da se ne bude sumnjiv) i onda kada uploadate nešto na te ostale račune samo sherate na osnovni - a može se i uploadati na te šerane foldere s osnovnog...(zgodno kod sugarsynca, kada se instalira aplikacija na komp jer preko weba je ograničenje uploada mislim 100mb).
    Zadnji uredio mlesic : 25-02-2012 u 02:15

Slične teme

1. Samsung-Zahtjevi Za Java Igre/Aplikacije
    By Alienware in forum Samsung
    Odgovora: 122
    Posljednji post: 17-01-2013, 15:21
  2. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By dmi in forum Windows Mobile
    Odgovora: 150
    Posljednji post: 22-04-2011, 10:18
  3. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By Skyward in forum Windows Mobile
    Odgovora: 113
    Posljednji post: 26-07-2007, 09:50
  4. Zahtjevi za aplikacije
    By B@re in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 18-09-2006, 08:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove