Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3443

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tadeii Pregledaj post
    Trebam neku aplikaciju za sonic da mi mob vibrira kad se uspostavi poziv, callvibrate ne radi....
    Na x10 mini mislim da je meni ovaj radio to, nisam ni znao zašto mob zavribrira dok nisam otkrio da je to do ovog programčića: TouchPal Dialer
    https://market.android.com/details?i...cnRkaWFsZXIiXQ..

E sad, isprobavao sam i ja razne ali uglavnom ne rade - kao i ovaj nešto može štekat na 3g ali meni je radio ok...

= Citat = Izvorno postao The unforgiven Pregledaj post
    dobro jutro svima. imam jedno pitanje vezano bas za sinhronizacija kontakta izmedu imenika i facebooka. naime,neki kontakti u imeniku mi prikazuju facebook stranicu od toga kontakta i automatski mi dodaju npr. sliku od toga kontakta a drugi ne. znaci isto ime i isti e-mail sam stavio u imenik kao sto je na facebooku ali on ga jednostavno ne prepoznaje. dok neke ipak prepozna. ne kuzim. da li netko zna kako to podesiti,da li je to do mobitela ili do facebooka? mob je lg p500 ako to sto pomaze,ali mislim da je to isto na svim mobitelima.
    Mislim da je to zato jer ipak NISI dao isti naziv kontaktima na telefonu...i meni se tako dešavalo dok nisam napisao ime u telefonu jednako kao na fejsu tj. pravo prezime je Babić, ja sam probao staviti Babić, Babic i to nije prepoznavao - dok nisam u nekoj aplikaciji (neznam kojoj) vidio pravi naziv kako telefon vidi, a to je "Babi?"...čim sam tako upisao odmah je povezalo...Samo što mi onda malo glupo to sa upitnikom da bude u imeniku...ali zato postoje aplikacije za ručno povezivanje imena i fejs accounta, mislim da to može napraviti i FriendCaster for Facebook, nisam siguran ali mislim da ima opciju ručnog povezivanje kontakata, a osim toga i slike su veće kvalitete HQ sa fejsa - tako da je to bolja opcija za povezivanje, slike nisu zrnate.

*ako nije u friendcasteru, onda to ručno povezivanje je u friend caller id, ili big caller id,...znam da sam negdje to vidio a to su aplikacije koje sam koristio...

Ako želiš sliku preko cijelog ekrana pozivatelja dobra opcija je BIG caller id, stabilan pouzdan. Osobno mi je malo glupo povezivati fejs kontakte sa mobitelom, jer mi nabaca stotine kontakata koje netrebam u telefonu...Radije odem na gmail i tamo uredim kontakte, slika, ime, prezime, mail, dodatni tel brojevi...i naravno, to mi služi kao backup kontakata!

= Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Rade li kome pozivi/videopozivi iz Google Talka? Imam Desire HD koji nema prednju kameru, međutim mislio sam da ću moći koristiti barem audio pozive prema svojim gtalk frendovima, ali nigdje ne nalazim tu opciju. Budući da mi na kompu sve uredno radi ne vjerujem da je ovo US only, ali mi nije jasno u čemu je problem?
    ROM je CM 7.1 (Android 2.3.7), verzija Talka je 1.3.
    Probaj vtok - meni na x10 mini funkcionira koliko toliko, malo ponekad bugovito ali daju se izbjeći bugovi tako da ti zoveš sa moba na komp i sl. Isto nemam prednju kameru nego stražnjom, malo upaliti više svjetla, približiti i eto - da se iskombinirati za nuždu...OK za mob koji to ne bi trebao uopće moći raditi...ni hardverski, ni softverski, ni nema kameru za to zaboga miloga...

= Citat = Izvorno postao tadeii Pregledaj post
    Za sinkronizaciju svega, kontakti, poruke, slike, dokumenti...
    Inače koliko sam shvatio za taj cloud općenito to nije baš pouzdano, bez obzira na to koji je cloud, bio dropbox, sugarsync ili neki drugi. Na dropboxu se moglo pristupiti bez šifre par sati svim acountovima, ljudima se obrišu fajlovi pa ih traže u smeću da ih vrate, a dropsync mi je obrisao 400MB podataka sa telefona jer je dropbox nešto mijenjao u kodu...znači, nepouzdano. Sugarsyc vidim ljudi su imali problema da im sugarsync obriše sve fajlove sa externog diska i sa acounta i kao sinkronizirao je - da bi onda muku mučili sa službom za korisnike da vrate podatke jer ih nema ni na acountu...

Ukratko, OK je koristiti te servise ali uvijek imati neki drugi backup za svaki slučaj, tipa koristiti jednosmjernu sinkronizaciju tako da ne pobriše sve na mobitelu, tj. original slike.
    Ja koristim dropbox i sve što je na accountu je i na kompjuteru, kao i na mobitelu - uglavnom manje bitne stvari, aplikacije.
    Sugarsync je odličan jer daje puno prostora i daleko se više može konfigurirati, postoji opcija zajedničkog rada na folderima "share" gdje sam npr povezao nekoliko računa i sada moj račun ima 8GB, i još imam pristup par računa po 5 GB - znači ne računa se obojici šerani prostor neko vlasniku (za razliku od dropboxa). Čini mi se i da je sugarsync sigurniji...moj dojam. Ali zato je dropbox brži (brži transfer podataka).

Box net ima sada 50 GB gratis opciju - može se znači lako uhvatiti puno prostora za recimo pjesme koje se mogu stremati onda na mob i sl...(ograničenje 100mb po fajlu)

Inače, već sam rekao, za backup kontakata gmail je odlična stvar! Preporodio sam se koliko je jednostavno i lagano!

Ključ je u kombinaciji nekoliko raznih servisa ovisno o tome koji su najbolji za određenu stvar:
    dropbox - brz, jednostavan, praktičan, univerzalan, razne dodatne aplikacije (titanium backup, dropsync)
    box.net - brdo prostora, dijeljenje datoteka među korisnicima (share)
    gmail - kontakti
    sugarsync - još malo prostora ako je dropbox nedovoljan, možda čak i bolji od dropboxa...

Za sms neznam, nisam koristio...Postoji i aplikacija My backup gdje se može staviti da radi sheduled backup određenih stvari (sms, kontakti...) i onda se taj folder stavi u dropsync (ili neki sličan) da ga sinkronizira sa dropbox-om. Znači podesi se jednom i može se zaboraviti na to - poprilično zgodno!
    Zadnji uredio mlesic : 07-01-2012 u 20:32

Slične teme

1. Samsung-Zahtjevi Za Java Igre/Aplikacije
    By Alienware in forum Samsung
    Odgovora: 122
    Posljednji post: 17-01-2013, 15:21
  2. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By dmi in forum Windows Mobile
    Odgovora: 150
    Posljednji post: 22-04-2011, 10:18
  3. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By Skyward in forum Windows Mobile
    Odgovora: 113
    Posljednji post: 26-07-2007, 09:50
  4. Zahtjevi za aplikacije
    By B@re in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 18-09-2006, 08:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove