= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
Zna li netko kako tocno Titanium Backup freeza aplikacije (sprecava automatski update)? Razmisljam da (kao i mnogi ovdje) vratim Market sa 3.x na 2.x pa bi takodjer htio sprijeciti ponovni automatski update (Market je nazalost nezgodan po tome da se updatea sam od sebe, da nista ne pita), a ne da mi se samo zbog toga instaliravati TB.
Evo samo update nabrzinu.
Dakle uz manje komplikacije uspio sam vratiti Market na 2.x koji je sad u /system/app, te sam obrisao MarketUpdater.apk i eto vec oko tjedan dana ovaj 2.x stoji kakav jest i cini se da se nema namjeru updateati na 3.x. Dakle to je to.
Slazem se da 2.x radi bolje i brze od 3.x, a i layout mi se puno vise svidja (ona pocetna stranica u 3.x koja izgleda kao win7phone mi je katastrofa). Jedino sto sam primijetio da 3.x ima a sad mi malo fali u 2.x - kad mi kaze da neka aplikacija ima update, dio "Recent changes" (iliti changelog) je u 3.x izdvojen kao poseban paragraf, dok je u 2.x (i starijima) to stavljeno na kraju opisa aplikacije. Kad updateam aplikaciju volim prvo vidjeti sto ima novo, pa mi je ovo u 3.x puno prakticnije... Ali eto, sto je tu je. Mozda ce neki buduci Market raditi bolje od ovog 2.x pa cu onda opet azurirati.