probaj ovaj PDF, imaš pinch to zoom, brzo radi, a i zoom mu je dosta velik
http://www.megaupload.com/?d=CQNJR9MN
probaj ovaj PDF, imaš pinch to zoom, brzo radi, a i zoom mu je dosta velik
http://www.megaupload.com/?d=CQNJR9MN
Hvala.
Probao sam taj, ali ipak nije dobar.
Mislim, zoom je dovoljan- ali kada zumiram do željene stvari, ne "izoštri" sliku.
Valjda je neće ponovno "refreshati".
Tj. ostane onako mutna- iako se može (na drugom mobitelu) toliko zoomirati (i više) i slika je još uvijek savršeno jasna.
Znači, dalje tražim![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sa te stranice se nikako ne skidaju programi, tu je samo opis programa sa slikama.
Ti u stvari sa mobitelom pomoću aplikacije barcode reader (koju skineš sa marketa) očitaš ove QR kôdove koji te odvedu direktno do aplikacije na Market gdje onda možeš skinuti taj program.
Ili ako ti se ne da to raditi možeš unutar Market aplikacije searchati program tako da upišeš njegovo ime.
Trebam preporuku nekakvog Notes widgeta i programa za MSN.
Moje isprike, aplikacija koja tebi treba se zove barcode scanner. Kad je skineš sa marketa i pokreneš samo usmjeri kameru prema onom kvadratastom barkodu kojeg sam stavio pored programa 'what's on tv' i mobitel će ti iz tog barkoda očitati link koji će te odvest na market kako bi skinuo program.
Simple as that.
A koji je najbolji weather gadget?
Defaultni je onaj accu na Desire-u. Ima li boljeg? Nikako ne mogu poštelat da na glavnom ekranu stoji grad, nego piše Croatia.
Probaj ovu igru:
Simon Tatham's Puzzles
Možeš birati između 32 različite mini igrice, među njima se nalazi i bridges![]()
Što se bilješki tiče meni je Evernote jednostavno nezamjenjiv.
Jel našao netko aplikaciju za screeshot?
btw meni normalno piše City of Zagreb na weather gadgetu.
shootme za screenshot...
Launcher Pro:Odlican Home replacement, brz, stabilan, podrska za landscape, osobno ga koristim, preporuka...
Upravo sam se spojio na Windows 7 sa Desire koristeći Remote RDP ENTERPRISE![]()
Zna li tkogod kakvu aplikaciju koja bi radila statistiku potrosnje benzina. Ja samo upisujem koliko sam litara i za kolikko kuna, i koliko kn napravio a on sve biljezi?
I ima li kakva zgodna aplikacija za vodjenje kucnog budzeta?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Pogledaj aplikaciju Mileage
pozdrav treba mi neka aplikacija s kojom bi mogao vidjeti sve instalirane app, isto tako da ih mogu brisati
Ima li neka aplikacija koja bi bila stalno dostupna u Notification i služila kao task manager barem na nivou alt+tab? Android je super ali prilično je nespretno što se mora ići u menu i ponovno klikati na aplikaciju koja je i tako pokrenuta u backgroundu. Čak i Symbian ima funkcionalnost prebacivanja između aktivnih aplikacija.
Uninstaller (ja koristim onaj od Rhythm software, ali pretpostavljam da su svi jednako dobri).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vidjela sam nešto slično tome, zove se Bar control, možeš si linkat najčešće korištene aplikacije u notification bar, doduše, nije za aplikacije koje rade u pozadini..
Ako dugo držiš home tipku prikazuju se 6 posljednjih pokrenutih programa po defaultu.
Ja koristim advanced task killer, ostaje u taskbaru, možeš pokretati, gasiti aplikacije itd...
HTH
da li netko zna gdje se moze skinuti ova aplikacija? hvala.
Trazim QR code scanner, besplatan, za Android 2.1.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks