Fejsbuk kontakte mozes iskljuciti u opcijama imenika i ne moras ih sinkronizirati, a kod Handcenta takodjer u opcijama iskljuci autoconvert u mms.
Fejsbuk kontakte mozes iskljuciti u opcijama imenika i ne moras ih sinkronizirati, a kod Handcenta takodjer u opcijama iskljuci autoconvert u mms.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@egotriper,
A da malo pogledas po postavkama tih aplikacija? Nadje se tamo svasta, npr. mozes iskljucit automatsko prebacivanje u MMS.
A i automatska sinkronizacija se moze iskljucit... Ne treba odmah trazit druge aplikacije.
BTW, Handcent SMS je jedna od najboljih SMS/MMS aplikacija za Android...
EDIT:
Oh gle, pretekao me neki xlr.![]()
ima još jedna zanimljiva ali samo za skype chat...imo.im
Gdje se nalaze od nekih muzičkih aplikacija playliste?
Primjerice TuneWiki i MixZing mi koriste iste playiliste, pa me zanima gdje se nalaze da ih mogu kopirati u komp u slučaju da mi se izbrišu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pitanje.....
Dali ima neka aplikacija koja se spaja wifi-em na mrezu s PC-em i da se mogu filovi prebacivati s pc-a na android telefon , kao sto ima Iphone?
Neznam dali sam dobro objasnio.
Imaš ES File Explorer, uz obični file manager nudi i file transfer između moba i PC-a preko wlana.
Zadnji uredio xlr : 08-09-2010 u 17:45 Razlog: dodatak
možda i dropbox pomogne
ES File Explorer odlično funkcionira... to je ono sto mi je trebalo...
Dropbox je genijalna stvar ali jos uvijek razmisljam kada bi mi posluzila i za koje potrebe....
E sad... People na HTC Wildfire mi ne odgovara... zbpog manjeg ekrana nego na Desire-u kad upisujes ime kontakta ostane ti u gornjem dijelu sam jedan kontakt vidljiv... nemam krastavce od prstiju ali jedva pogodim na kontakt ...
Jel ima neki provjereno dobar adresar ili phonebook koji ima drukciju politiku razvrstavanja kontakata u adresaru.
Na Nokia E66 je to bilo odlicno napravljeno... jednostavno i brzo si mogao doc do kontakta....
Hvala na bilo kakvom savjetu...
evo mene opet.... skinuo rack player instalirao i stavim .rmvb file da mi pleja i nista ugasi se rock player i kao da nista nije bilo....
Da li je netko imao ovakvih problema....
e da nisam napisao mobitel je HTC wildfire.
Rock Player sada ima i univerzalnu inačicu (ARMv7 i v6 više niti ne vidim u marketu).
Nije univerzalna već je Google zabranio dvije verzije i ostala je samo jedna na marketu.
Ostale verzije mogu se skinut na službenoj stranici.
neka aplikacija da pokazuje sms izvjesce u nekom obliku pop up prozora i sl?? na wildfireu mi ne radi ,mozda radi ringo pro koji mi omogucuje pop up sms_a,mp3 za ton i sl a izvjesce nema..a opcija izvjesca u osnovnom widgetu poruka je ukljucena al nista..
jel ima tko swype sa hrvatskim jezikom, ali za milestone (854x480px)?
onaj link što je georgy postao ne radi baš (bar ne u landscapeu)
ja pokušavam editirati apk file od originalnog droida i ubaciti hrvatski unutra, al mi za sada ne uspjeva baš, stalno se ruši app kod instalacije :/
Imam ja
Ja sam isto nešto pokušavao ubaciti (tj. pomiješati sa nekom verzijom koja ima hrvatski, ali nisam uspijevao).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Handcent SMS to ima.
Mislim da se vec pricalo o tome...
Da, u landscapeu ne radi.
Ali, portrait radi.
Pošto u landcapeu ionako koristim hardwaresku tipkovnicu, nisam tražio čovjeka da proba napraviti sa dobrom rezolucijom.
Ali, ti ono imaš XT720...
Kaže čovjek da to on otvori 7zipom (ili nečim takvim), pobriše što ne treba i onda potpiše.
Ja ne znam potpisivati, pa mi zato nije radilo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kako da rijesim nepostojanje pop up-a kod android browsera? Npr., kod otvaranja priloga tj. attachmenta u squirrelmailu koji koristim za faks? Također koristim carnetov servis koji ne podržavaju mobilni preglednici, a ekipa u carnetu mi nije bas voljna pomoci.
Novi firefox za android, Fennec obavlja obe stvari koje sam navela ali je toliko pun bugova da ga je jos nemoguce koristiti. Dolphin i Skyfire su ista prica kao i Android browser. Nekad pozelim da postoji internet explorer za android![]()
Probaj isključiti pop-up blockIli probaj Operu.
Zadnji uredio zeljko12345 : 12-09-2010 u 11:43
Možda pomogne ako staviš da se predstavlja kao desktop browser. Menu > More > Settings > Odznači Mobile view
Opera mini riješila prvi problemThx, nisam je koristila dosta dugo jer mi se nije sviđao layout web stranica na operi na androidu i izgled alata, ali za mail ce posluziti.
Sad jos da nađem nesto s podrskom za carnetov WebCT, a da nije zbugani Fennec.
Da li postoji nekakva "vremenska" aplikacijatj. da pokazuje kakvo je vrijeme, ali da ima malo širi izbor gradova u Hrvatskoj nego već ugrađena aplikacija koja služi za vremensku prognozu na HTC (Hero) mobitelima.
"Stock" aplikacija okazuje samo za Zagreb, Rijeku, Split i Osijek...a bilo bi zgodno kad bi se to dalo proširiti na Sisak, Zadar i tako te "manje" gradove (po mogućnosti i otok Pag)
Bookmarks