Čovječe, ti baš nikako da nadođeš!
1. 3d akcelerator je grafička karta koja je sposobna obrađivati 3D grafiku - zato se i zove 3D ubrzivač jer ubrzava proces obrade te vrste podataka;
2. Koliko god još pitanja na koja je već odgovoreno da postaviš, bez obzira na formulaciju i detaljnost odgovora, konfa koju trenutno posjeduješ NEĆE raditi ništa bolje ni brže;
3. Na tom što sad imaš se nećeš naigrati ni starijih igara, o novima da ne govorimo. Sve novije od Half Lifea i RTCW ili neće raditi, ili će raditi toliko loše da je bolje ni ne probavati;
4. U tu konfu se NE isplati ulagati jer, realno gledano, šta god da napraviš dobijaš vrlo malo ili gotovo ništa.
Prijateljski savjet (po ko zna koji put): nabavi nešto novije, makar i polovno ako nisi pri parama, definitivno će raditi puno brže od tog što sad imaš. Najnabrijaniji Yugo je i dalje krš, koliko god uložio u njega i koliko god ga glancao.
Da smo u istoj državi ja bih ti poklonio jednu karticu da se uvjeriš kako sve do sad rečeno stoji, budući da nismo žao mi je, moraćeš jednostavno vjerovati svemu što je do sad u ovoj temi napisano ili potrošiti novce i sam se uvjeriti na skuplji način. Svi ti želimo pomoći, pa, ako te zanima šta ti imamo reći, poslušaj i zamijeni ključne komponente - MB, CPU, RAM i VGA. Ako nisi pri parama kupi oglasnik, sigurno ćeš naći solidne komponente za malo novca.
EDIT: http://www.oglasnik.hr/oglasi/inform...rt:1,zupanija:

Bookmarks