Na njuskalu imaju 2 prodavaca...iz US uvezeno... za 5500 i 6k se prodaju... Napuhano...ali ima![]()
Na njuskalu imaju 2 prodavaca...iz US uvezeno... za 5500 i 6k se prodaju... Napuhano...ali ima![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izašao je "review" na jutarnjem.
Toliko točnih i korisnih podataka na jednom mjestu, sve prezentirano od pravog znalca... (npr. da ga proizvodi Google, dio o gps-u, brzini surfanja)
Kada uopće pomislim da je nekom plaćeno za ovakav tekst...![]()
Da, review za tako opsezan uredjaj na jednoj strani LOL.
Ali proizvodi ga Google, yeah rightdoticni ocito nema pojma o cemu pise.
Od rečenice da se Google bacio u proizvodnju hardwarea, ne samo prodaju, pa do ogromne iPhoneove prednosti od 100k aplikacija.
Malo opširnije opišu specifikacije i nazovu testiranje ili ti recenzija to.
Krasan je Krasnec
Al nije to sve, ima on i video revju, pod radnim nazivom holidej in kroejša.
Tejk it ot livit.
Nisam mogao, a da ne izdržim, nadam se da nema ovdije onih koji mu vjeruju. Niti ovo nije posve točno:
tako da bez brige.Nexus One ima ekran osjetljiv na dodir, ali ne prepoznaje približavanje i odmicanje dva prsta kao komandu za zumiranje unutra i van...
Ovo je više sprdnja nego imalo ozbiljan članak, koji je sastavljen u 10min, nakon 10 minutnog gledanja u uređaj. Sramota.
HC4L
Upravo izašao update koji omogućuje multitouch.
http://www.engadget.com/2010/02/02/n...ltitouch/?s=t5
Još samo kada bi do nas u Tmobile došao...
Use the Fork, because there is no Spoon.
da li se isplati dati oko 4000 kn za Nexus one iz amerike??
američke verzije nisu prvo imale Multitouch, ali vidim na ovom linku što je dao SeriousG , da je i to ispravljeno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Računajući da je preko oglasnika i da nema garanciju po meni se ne isplati.
Ja bi pričekao još malo.
Zavisi od koga kupuješ, ako već imaš nekog svoga provjerenog i ako je uređaj NOVI i zapakiran odnosno nekorišten pa možda zašto i ne uzeti. I sam sam davao do 3500 i nisam se opekao, bolje nego Mobisu 1000 više ili nekom HTC distributeru.
A zašto ne probaš sam preko UK naručiti, ako uopće i mi iz hr to i možemo, nisam gledao tako da nagađam.
HC4L
Bilo je pitanje vremena, portan je HTC-ov Sense UI na Nexus One, odnosno ROM od HTC Desire na N1.
za više pratite Modaco
HC4L
navodno je u flash u full funkciji, impresivno
Odlično paše izgled Sense UI-a sa izgledom Nexus one-a!
Use the Fork, because there is no Spoon.
U dogovoru s drugim moderatorom, zatvaramo ovu temu i preusmjeravamo vas na
[Nexus One- Google Phone] recenzija,iskustva, dojmovi....
obzirom da imamo pravi primjerak.
Bookmarks