Jel itko zna zašto neradi ovaj T-Mobile web SMS?
Logiram se, i tamo pod moje usluge nema nigdje web smsa, samo sms usluge i uređaj na servisu...
Već par tjedana tako, više mi idu na živce, stvarno kada mi zatreba onda neradi..
Jesu neozbiljni..
Jel itko zna zašto neradi ovaj T-Mobile web SMS?
Logiram se, i tamo pod moje usluge nema nigdje web smsa, samo sms usluge i uređaj na servisu...
Već par tjedana tako, više mi idu na živce, stvarno kada mi zatreba onda neradi..
Jesu neozbiljni..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Upravo probao, Web SMS radi normalno.
Ma gdje ti vidiš Web SMS?
Odem na T-Mobile, logiram se, kliknem na moje usluge, ispod "Šaljite besplatne SMS poruke, aktivirajte SMS usluge ili provjerite status uređaja na servisu..." i otvori mi se samo ovo:
Dobro znam da je među tim funkcijama bila i WEB SMS, ja ju nigdje nemogu vidjetiKoju ćete uslugu odabrati?
SMS usluge
Saznajte novosti, otkrijte značenje svog imena, rastumačite san ili pronađite novu ljubav...
odaberi
Uređaj na servisu
Predali ste uređaj na servis u nekom od T-Centara? Status uređaja pratite online...
odaberi
Zadnji uredio Inovator : 13-12-2009 u 18:42
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ako ti je bon istekao onda ne vidis WebSms. Kad nadoplatis, kroz 24h se ponovo pojavi. Inace direktni link je https://moj.t-mobile.hr/Websms.aspx
Izvorno postao anthony
Kad ti otvara samo to, istekla ti je valjanost računa, što također piše na naslovnici...Koju ćete uslugu odabrati?
SMS usluge
Saznajte novosti, otkrijte značenje svog imena, rastumačite san ili pronađite novu ljubav...
odaberi
Uređaj na servisu
Predali ste uređaj na servis u nekom od T-Centara? Status uređaja pratite online...
odaberi
takoder radi sve OK
iPhone 5s 16 GB
E to je to! Račun mi je neaktivan, znači zbog toga nemam mogućnost slanja besplatnih SMS-ova s weba... gamad
Hvala svima, nisam znao za ovo, može lock
Izgleda da su ukinuli sad.Jedino imam SMS flert.A bon mi vrijedi jos mjesec dana.
Roverclub
Kod mene ima...
Bookmarks