Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 141

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mrak tarifa ima duplo jeftinije razgovore od flex 60, a stariji od 28 god. je mogu aktivirati samo do kraja godine.
    Ovo kaj veliš da prvu godinu ne plaćeš pretplatu ne vrijedi za mrak tarifu, uostalom to je totalno bzvz stvar

@blackened izdrži još tih 5 mjeseci, a ako stvarno ne koristiš net, neznam zašto se nebi prebacio na tomato?

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    SamsungS3500,Samsung5230
    Operater
    T-mobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    mrak tarifa ima duplo jeftinije razgovore od flex 60, a stariji od 28 god. je mogu aktivirati samo do kraja godine.
    Ovo kaj veliš da prvu godinu ne plaćeš pretplatu ne vrijedi za mrak tarifu, uostalom to je totalno bzvz stvar

@blackened izdrži još tih 5 mjeseci, a ako stvarno ne koristiš net, neznam zašto se nebi prebacio na tomato?
    Kaj stvarno mrak tarifu mogu aktivirat i stariji od 28g?

Jel moguće samo se prebacit na nju s flex60 ako si stariji od 28g?

Forumaš
    Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post

Kako ne vrijedi ne plaćanje pretplate mrak tarife za prvu godinu? Pa to im je prvi mamac

Nego, dobijem ja danas sms da produljim ugovor uz mrak tarifu do 31.12. i rekoh idem nazvati SZK i opširnije se informirati. Ugl., ljubazna teta mi je rekla da se mogu prebaciti do 31.12. na mrak tarifu i da ne moram platiti ugovornu obvezu iz flexa. Što mi je bilo čudno pa sam još jednom upitao da potvrdi odgovor na što mi je odgovorila da svi oni kojima je ostalo manje ugovorne obveze od 6 mjeseci mogu se bez plaćanja ugovorne obveze iz prijašnje pretplate prebacit na mrak tarifu

Znači mogu od 1.1.2010. biti na mrak tarifi, što mi se čini manje bolna solucija nego da prelazim na tele2, jer su stvarno prihvatljive cijene u odnosu na flex pakete. Plus još možeš birat mob za kunu

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    t-mobile vaiy touch
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

= Citat = Izvorno postao blackened Pregledaj post
    Kako ne vrijedi ne plaćanje pretplate mrak tarife za prvu godinu? Pa to im je prvi mamac

Nego, dobijem ja danas sms da produljim ugovor uz mrak tarifu do 31.12. i rekoh idem nazvati SZK i opširnije se informirati. Ugl., ljubazna teta mi je rekla da se mogu prebaciti do 31.12. na mrak tarifu i da ne moram platiti ugovornu obvezu iz flexa. Što mi je bilo čudno pa sam još jednom upitao da potvrdi odgovor na što mi je odgovorila da svi oni kojima je ostalo manje ugovorne obveze od 6 mjeseci mogu se bez plaćanja ugovorne obveze iz prijašnje pretplate prebacit na mrak tarifu

Znači mogu od 1.1.2010. biti na mrak tarifi, što mi se čini manje bolna solucija nego da prelazim na tele2, jer su stvarno prihvatljive cijene u odnosu na flex pakete. Plus još možeš birat mob za kunu
    Pozdrav!

Možeš se prebaciti na mrak tarifu ili u slučaju da imaš uvjete za produljenje ugovora , ili ako više nemaš ugovornu obvezu ( ili ,naravno, ako uzmeš novi ugovor). I za mrak tarifu isto važi da kod produljenja na 24 mjeseca NE plaćaš naknadu prvih 12 mjeseci. S time da onda ako imaš račun od recimo 20 kn nećeš idući mjesec dobit još ovih 28 kn dobit za potrošit

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    N73, Siemens
    Operater
    Vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako..ja sam bio u istoj situaciji...placas tarifu koju koristis. tj. pola pretplate! ako imas trenutno flex 60, platit ces 5 puta po 30 kn. ako danas odes u t-mobile, potpises da zelis raskid, iduci mjesec dobivas racun za 12.mjesec, odnosno onoliko koliko si koristio u 12om mjesecu. To znaci, danas raskines ugovor, oko 10.01.2010 ti stize racun za 12i mjesec. i onda, nekada u drugom mjesecu ces dobiti racun za naplatu tih 30x5kn...bez radijske frekvencije

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Raskid ugovora MaxTv
    By josipa04 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 20-11-2016, 20:39
  2. Iphone i raskid ugovora
    By quba in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-07-2009, 15:32
  3. Flex Obitelj 200,raskid ugovora
    By tomek@vz in forum T - Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 13-02-2009, 11:26
  4. VIPhomebox - raskid ugovora?
    By blue_soul in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 22-04-2008, 07:54
  5. DCM Raskid ugovora...
    By Krompirko in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-10-2007, 10:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove