Hanžekovića sam spominjao jer može biti i gore nego što joj je sada. Naveo sam primjer supruge koja nije plaćala 40kn/mj opciju za uređaj nakon raskida ugovora (imala trajni nalog). Mislila kako se to skida, mislila da je sve ok ak ju nitko ne progoni, nije joj se dalo provjeriti u T-centar šta je s time, mislila mačke će izlizati - dok nije Hanži poslao plavu kovertu s prijedlogom za ovrhu i sud!
Savjete smo dali za kako se izvući i kako se ne uvaliti još dublje - uz pomoć operatera i dogovor s operaterom pokušati naći način da se PLATI. Jer na kraju se mora platiti. A ako je to neki bagatelni mobitel, raskid je ugovora jeftin (tražiti izračun penala za slučaj raskida).
A ja sam shvatio da je tu najbitnije da ona zadrži broj, da joj aktiviraju broj... Dal je pošteno ili ne neznam, ali kada PLATI će joj aktivirati.
Žao mi je zbog njezinog otkaza, ali i ja sutra mogu dobiti otkaz, slomiti nogu, imati prometnu pa na bolovanje... Nalazi se u određenoj situaciji i treba naći rješenje, nećemo joj mi odlučivati što i kako. Svatko sebi odlučuje. Mi smo dali prijedloge i savjete. A bilo bi dobro da počne ići na forume, google, ili bilo koji drugi način informiranja prije nego se odluči za kredit, ugovor, opskrbu strujom, kupnja auta...a ne grlom u T-mobile i onda čekati dok ne isključe broj da bi se pitalo na forumu što i kako!

Odgovori uz citat

Bookmarks