Još novosti o HT poslovnoj politici. Došla mi opomena da platim 80kn. Provjeravam putem SZK, kažu nema duga po OIBu (provjeravao sam nakon raskida svakih mjesec-dva u T-centru "Imal šta duga?" i nije bilo po OIBu). Inzistiram nek provjere, jer imam opomenu na svoje ime...da bi rekli, da to je dug, postoji, rate za uređaj. Odem u t-centar, kažu nema duga po OIBu ali svejedno sam platio tih 80kn. Upitao mailom T-službu da bi nakon 2-3 maila saznao da je to rate za uređaj koje idu prema otplatnom planu. I da ako mi ne dođe račun svejedno trebam platiti!? Iako nemam račun, poziv na broj niti znam koliko sam dužan, dospjelo/nedospjelo, iako po OIBu nema ništa.
Tako evo samo da znate na čemu ste s T-mobile! Račun nemorate dobiti, službeno nema dugovanja, nemožete saznati dal postoji dospjeli/nedospjeli dug - ali svejedno SVE morate platiti: bilo po opomeni ukoliko dođe, ili ovrhu ako pošalje Hanžeković. Ne postoji opcija da pitate koliko sam dužan i da to platite - jer duga po OIBu nema. Pri prijenosu broja/raskidu kada tražite da SVE platite - to što su izračunali nije sve, još može nešto doći...a da ni neznate... Tako su meni doše dvije rate po 40kn za uređaj (iako sam mislio da sam ih platio pri raskidu)...ali ipak eto nisam, valjda, čini mi se...iako sam imao ugovoren trajni nalog..

Bookmarks