Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 141

Threaded View

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neka zatraži trajno isključenje pa će saznat.
    Ali mnogi koje znam doživjeli su da im je ht "slučajno" (prečesto se to slučajno dogodilo i mnogima se to dogodilo) ugasio brojeve iako su u retentionu dogovorili nastavak pretplate.
    Stoga, ako je riječ o brojevima koji se ne bi smjeli izgubiti - ne isplati se riskirati radi uštede od par stotina kuna koliko bi mogao eventualno profitirati u retention programu kroz 24 mj.

Kada sam ja radio retentione (za sebe, kao korisnik) išao sam na kombinaciju da za važne brojeve radim retention u t-centru. za brojeve koji mi nisu bitni tražio sam retention pri službi za savjetovanje s korisnicima gdje je određeni postotak brojeva ugašen iako je sve bilo uredno dogovoreno. ali onda slijedi dokazivanje ht-u da je dogovoren nastavak pretplate, a ne isključenje. No, takvo dopisivanje traje po tjedan-dva (ako se stalno inzistira) dok ht ponovno ne aktivira broj.

Otkako su prije godinu dana ponudili "najbolje tarife" ja vise ne poznajem nikoga tko ima pretplatu u ht-u. Moje napuštanje pretplate dogodilo se 2013. i 2014. kada su odlične Extra tarife zamjenili lošijim Plan tarifama s kojima su ukinuli subvencioniranje cijene mobitela.

S extra tarifama mogao si svakih 6 mjeseci dobiti za 8 kn top Samsung Galaxy model (npr Note2 ili S3), a pritom bi plaćao oko 80 kn/mj po broju. (Gotovo 2.000 kn u 24 mj po broju = dobra pretplata i odličan mobitel).

S plan tarifama mogao si svakih 12 mjeseci dobiti za 198 kn osrednji Samsung Galaxy model (npr S3 mini ili S4 mini) ili za 2.000 kn top Samsung Galaxy. pritom bi plaćao oko 80 kn/mj po broju.

S najboljim tarifama mozes svaka 24 mjeseca dobiti Samsung Galaxy model u bilo kojoj tarifi ali ćeš ga platiti skuplje nego na njuškalu. Dakle, bye bye pretplate u Ht-u
    Zadnji uredio ispravljach : 03-03-2016 u 21:30

Slične teme

1. Raskid ugovora MaxTv
    By josipa04 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 20-11-2016, 20:39
  2. Iphone i raskid ugovora
    By quba in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-07-2009, 15:32
  3. Flex Obitelj 200,raskid ugovora
    By tomek@vz in forum T - Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 13-02-2009, 11:26
  4. VIPhomebox - raskid ugovora?
    By blue_soul in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 22-04-2008, 07:54
  5. DCM Raskid ugovora...
    By Krompirko in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-10-2007, 10:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove