Da, to i ja mislim, ali ima li tko zasigurno informaciju - možda su mijenjali nešto? Uglavnom su sve mijenjali na gore pa su možda i to?
Da, to i ja mislim, ali ima li tko zasigurno informaciju - možda su mijenjali nešto? Uglavnom su sve mijenjali na gore pa su možda i to?
Imam par pitanja za znalce:
situacija je ovakva - firma prije 4 mjeseca produljila ugovor za jedan od brojeva na 2 god. uz kupnju uređaja. Uređaj isporučen neispravan, obje zamjene također isporučene neispravne, procedura zamjene trajala više od mjesec (!) dana u oba puta. T-mobile javlja da ne može isporučiti traženi (i plaćeni) uređaj te nudi u zamjenu neke uređaje koji nisu zadovoljavajući. Firma nudi protuprijedlog za uzimanjem skupljeg uređaja uz nadoplatu, međutim T-mobile odbija. U cijelom periodu firma uredno plaća račune za navedenu pretplatu. Firma traži prekid OTPO-a, još ne dobiva odgovor.
Pitanja:
1. Ima li osnove za prekid obaveznog trajanja pretplatničkog ugovora zbog nemogućnosti isporuke dogovorenog uređaja i povrat jednokratne uplate za uređaj
2. Ima li osnove za daljnju naknadu štete od strane T-mobilea? (uređaj je naručen u sklopu produljenja ugovora, plaćena su već 4 računa)
3. koji je rok za odgovor službe za prigovore T-mobilea?
Use the Fork, because there is no Spoon.
Odgovoriti ću ono sto znam:
3. 30 dana, nakon toga, ako ne dobiješ odgovor obrati se Hakomu
Bookmarks