ako se na priču XS plaća svega 20% tarife (5 od 25 kn) zašto se na total+ xxl ne bi plaćalo 15% (90 od 600 kn)?
i dalje mislim da nije krivo.Izvorno postao L
kronologija:
2. ožujak 2011. - uvedene extra total tarife koje zamjenjuju tarife za sve
8. studeni 2011. - izmjenjeni uvjeti operatera na način da korisnik plaća manje penale prilikom raskida ugovora, odnosno uspoređuje se popust na cijenu mobitela i unaprijed utvrđeni penali operatera
1_. studeni 2011. - t-mobile drastično smanjio penale za extra total tarife, a znatno povećava za tarife: extra obitelj i poslovne mobile net pakete. (imam sve podatke dokumentirane, ali vam sada neću pisati u detalje)
2_. studeni 2011. - t-mobile uklanja iz gotovo svih specifikacija tarifnih modela/paketa iznose penale za pojedine tarife pa one postanu nedostupne korisnicima koji ih mogu saznati jedino upitom djelatnicima HT-a
1. lipanj 2012. - t-mobile ukida extra: mix i total/obitelj, a uvodi total+/obitelj+, penali se nisu mjenjali
19. studeni 2012. - posljednji put kada sam zatražio prijevremeni raskid pretplatničkog ugovora i izračun je jasno ukazao:
a) popust na uređaj = nekoliko stotina kuna.
b) penali operatera 5 kn/mj
= dakako, ponuđeno mi je da platim ovu potonju soluciju (b) - za mene povoljniju.
nije mi, kao forumašu L rečeno da moram platiti i a) i b)

Odgovori uz citat
Bookmarks