Ja neznam odgovor na tvoje pitanje nažalost.Ali bi ja tebe nešto pitala.
Premišljam se oko kupnje moba pa mi je za oko zapeo taj LG.Kakva je kamera i jeli ekran dobar?
Ja neznam odgovor na tvoje pitanje nažalost.Ali bi ja tebe nešto pitala.
Premišljam se oko kupnje moba pa mi je za oko zapeo taj LG.Kakva je kamera i jeli ekran dobar?
Killing me,softly...
A joj. Tesko da ti ja kaj pametnoga mogu napisati. Prije njega sam imao Sagema Myx-5m s 256 boja i bez kamere, tak da je za mene ovaj LG mrak mrakova.
Mogu reci da je baterija dobra 3-4 dana uz dosta koristenja. Unutarnji display je O.K., a vanjski super, jer na njemu dobivas puno informacija (sms, poziv-broj i ime i sl.). Frendovi koji ima ju malo bolje mobove (Nokia 6230 i sl.) vele da je kamera O.K. Imas mogucnost 3 rezolucije, a na najmanjoj mozes i 4x zumirati, dok na najvecoj 640x480 ne mozes. Dan nakon kaj sam ja kupio ovaj SE T630 je pao na 500kn, a motorola E550 800. Nije mi niti malo zao kaj sam ovog uzeo. T630 mi ima previse skupljene tipke i nije mi bas za sms , a i kamera je losija, dok je motorola bolja, no ako je primis u ruku to je "cigla" naspram LG-u.
No, sve to su moji subjektivni dojmovi. Ako imas jos kakvih konkretnih pitanja javi se na mail drazen.gal@vz.htnet.hr pa ti pomognem.
Bok!
Bookmarks