Ja neznam odgovor na tvoje pitanje nažalost.Ali bi ja tebe nešto pitala.
Premišljam se oko kupnje moba pa mi je za oko zapeo taj LG.Kakva je kamera i jeli ekran dobar?
Imam navedeni mob i jako sam zadovoljan. Zanima me jedino dali se moze, a ja ocito ne znam, kako promjeniti/maknuti melodiju koju mob odsvira nakon slanja poruke. To je onaj sound nakon natpisa "poruka poslana", NE zvuk primanja sms-a ili izvjeca. To znam promjeniti.
Hvala na helpu.
Pozdrav
Drazen
Ja neznam odgovor na tvoje pitanje nažalost.Ali bi ja tebe nešto pitala.
Premišljam se oko kupnje moba pa mi je za oko zapeo taj LG.Kakva je kamera i jeli ekran dobar?
Killing me,softly...
A joj. Tesko da ti ja kaj pametnoga mogu napisati. Prije njega sam imao Sagema Myx-5m s 256 boja i bez kamere, tak da je za mene ovaj LG mrak mrakova.
Mogu reci da je baterija dobra 3-4 dana uz dosta koristenja. Unutarnji display je O.K., a vanjski super, jer na njemu dobivas puno informacija (sms, poziv-broj i ime i sl.). Frendovi koji ima ju malo bolje mobove (Nokia 6230 i sl.) vele da je kamera O.K. Imas mogucnost 3 rezolucije, a na najmanjoj mozes i 4x zumirati, dok na najvecoj 640x480 ne mozes. Dan nakon kaj sam ja kupio ovaj SE T630 je pao na 500kn, a motorola E550 800. Nije mi niti malo zao kaj sam ovog uzeo. T630 mi ima previse skupljene tipke i nije mi bas za sms , a i kamera je losija, dok je motorola bolja, no ako je primis u ruku to je "cigla" naspram LG-u.
No, sve to su moji subjektivni dojmovi. Ako imas jos kakvih konkretnih pitanja javi se na mail drazen.gal@vz.htnet.hr pa ti pomognem.
Bok!
E kupila sam ga,LG C2200 baš danas i moj prvi dojam je odličan.ja sam prije imala Nokiu 3310 i Siemens C45,pa što onda reći na to.
Killing me,softly...
Super. Sad probaj pomoci meni i objasniti mi kak da maknem onaj sound poslije slanja poruke.
Bok!
I ja se pitam kako to izvesti i nisam skužila.Samo toga nema kad ugasim ton,ali nemogu uvijek imati ton ugašen.A taj zvuk mi se baš i nesviđa,a ,ako skužim ću ti javit,i ti meni.
Ciao!
Ima li još koga da pomogne?
Zadnji uredio Alienware : 17-01-2008 u 07:00
Killing me,softly...
Pitao sam mailom u LG servis i ne znaju. Nek, daj molim te pogledaj poruku koju sam ti poslao na "privatne poruke", pa mi reci dal i ti imas takva iskustva.
Ako imas problema s pronalazenjem privatnih poruka na forumu, samo stavi replay na ovaj moj text, pa ti ponovo napisem svoj problem kao replay.
Lijepo pozdrav!
Može mi netko reći koliko SMS poruka može stat na ovaj mobi? i inače, kakav je software od LG-a?
poruka stane 250. pitanje o software-u malo konkretiziraj, jer bas ne kuzim na kaj mislis. Mene osobno smeta, naravno ako to nije zbog toga jer mi je mob u nekakvom defektu, sto nakon kaj napisam sms (znaci LCD svijetli duze vrijeme), ako onda zaklopim mob, te ga brzo otvorim nece upaliti unutranji display i to ponkead neko vrijeme (9-10s), a ponekad opce. Kad ga, nakon pisanja sms-a, ne otvaram neko duze vrijeme. cca. 1min ili vise, cim ga otvorim upali se display i to odmah.... Eto toliko.
Naravno jos me muci onaj glupi zvuk sa pocetka posta)
Bookmarks