Ovako...imam neku bezze konekciju 128/128 onaj bezzicni sistem sa antenom koja ulazi u racunar preko one mrezne kartice (koaxijalno kablo),nadam se da razumijete o cemu pricam!
Od prilike godinu dana nisam imao problema nikakvih,jeste da je konekcija slaba al je uvijek sve islo ko po loju! e sad nakon sto mi je otisla maticna,ja sve napravio uplatio net opet,ali ni da cuje kako treba!!!
Opera mi otvara po neke stranice i to traje prava vjecnost,dok mi IE otvara takodjer samo neke stranice ali dosta brze!!!
Sto se tice MSN-a ne mogu se konektovat zna se desit i po nekoliko dana a onda kada se konektujem konekcija drzi par minuta i onda pukne i nema teoretski sansi da se opet spojim!!!
Jednostavno ne razumijem u cemu je problem jer je prije mjesec-dva sve radilo odlicno!!! jacina signala mi je odlicna 89%...ne znam sta jos da kazem osim sto imam osjecaj isto kao da postoji neki zastoj prilikom skidanja podataka...ne znam sto se tice download-a super je mislim nekih 18-25kb/s mislim da je to za ovakvu konekciju odlicno!!!
da li ima neko kakvih mogucih rijesenja, i da radi se o Win XP SP2,nedavno formatiran,mislio sam da nije do nekog virusa ali izgleda da sam pogrijesio!!!